Vårt liveprogram byr på en rekke nye produksjoner av banebrytende kunstnere, artister og komponister.

I spesialbygde saler med enestående akustikk tilbys et dynamisk program fylt av musikk, performance og samtale, utviklet i samarbeid med spennende norske og internasjonale aktører.

TEKST PÅ MUNCH
FORMER FOR FELLESSKAP

Hva vil det si å høre til? Over to dager i november møtes kunstnere, forfattere og musikere på MUNCH for å utforske fellesskapets betydning i dag. I andre utgave av Tekst på MUNCH møter du blant andre Martha Leivestad, Brynjulf Jung Tjønn, Eartheater, Bjørn Hatterud, Arif og Black Belt Eagle Scout. 

10.–11. november i Festsalen

Billetter og mer om festivalen
Tekst på MUNCH byr på standup, samtaler, konserter, slampoesi og mer

Vårt liveprogram utforsker sjangeroverskridende praksis innen ulike kunstformer, og startet opp i 2021. Vi gir deg alt fra engasjerende samtaler og debatter, til performance, jazz og spennende festivalkonsept.

Vi tar med oss vår historie fra Tøyen med eksperimentell programmering med kunstnere til vårt nye hus i Bjørvika. I våre  spesialbygde saler med enestående akustikk byr vi på et frittstående program med norske og internasjonale aktører, i tillegg til arrangement som aktualiserer museets utstillinger. MUNCH skal være et nyskapende og pulserende hus, som utvider forståelsen av hva et museum er. 

Program fra tidligere sesonger: