Slik kommer du deg hit

Gå eller sykle: 

10 min til fots fra Oslo S/Jernbanetorget (trikk, T-bane, buss, tog). Sykkelparkering utenfor museet. Bysykkelstativ: Sukkerbiten, Rostockgata, Bjørvika. 

Offentlig transport:

Nærmste stopp Bjørvika (trikk, buss) og Munch Bjørvika (båt). 

>Offentlig transport (Ruter)
>Google Maps

Parkering: 

Ingen parkering ved museet. HC-plasser i Operagaten. 

Nærmeste parkeringshus: Sørenga, Oslo S/Jernbanetorget, Havnelageret, Rådhusgata, Strandgata. 

Billetter: Vi anbefaler alle å kjøpe inngangsbillett i forkant av besøket. Har du ikke mulighet til å kjøpe elektronisk billett, kan du ta kontakt med en av våre verter. 

Garderobe og bagasje: Du finner garderobe med låsbare skap i lobbyen. Vesker som er større enn 40 x 35 x 10 cm kan ikke medbringes i utstillingene. Følgende gjenstander må også legges igjen i garderoben: Flytende væske, skarpe gjenstander og paraply.

Mat og drikke kan kjøpes og nytes i vår kafe, bar og restaurant. Kun barnemat og nødvendige medisiner kan medbringes i museet.

Wi-Fi: Nettverket MUNCH-guest er tilgjengelig i hele museet. 

Barnevogner kan dessverre ikke medbringes i utstillingssalene. Barnevognparkering utenfor hovedinngangen. 

Toaletter og stellerom: Du finner HC-toaletter med stelleplass for barn i garderoben i lobbyen, samt i 3., 6., 12. og  13. etasje. 

Tilgjengelighet: Museet er tilrettelagt for rullestolbrukere. Vennligst la gjester som er avhengige av heis slippe foran i køen.  Mer om tilgjengelighet her.

Fotografering: Det er hyggelig om du ønsker å ta bilder i museet, men vennligst ikke bruk blits i utstillingene.

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer