Ved å benytte deg av nettsiden munchmuseet.no, og ved å melde deg på vårt nyhetsbrev og invitasjoner fra MUNCH, aksepterer du at vi behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.

Dersom du er MUNCH medlem, behandler vi dine personopplysninger i henhold til medlemsvilkårene, i tillegg til denne personvernerklæringen.

Personopplysninger

• Hva er personopplysninger?

• Hvordan håndteres mine personopplysninger?

• Hva brukes mine personopplysninger til?

• Deler dere mine personopplysninger?

• Hvor lagres mine personopplysninger?

• Hvordan kan jeg administrere mine personopplysninger?

• Hvem har tilgang til personopplysningene mine?

• Hvor lenge lagrer dere data?

• Hvordan sikrer dere mine personopplysninger?

• Hvordan fungerer regelverket rundt personopplysninger?

• Kortkjøp

Opphavsrett

Innholdet på denne nettsiden er opphavsrettslig beskyttet og tilhører MUNCH.

Kontaktinformasjon

Behandlingsansvarlig er Oslo Kommune Munchmuseet . Dersom du har spørsmål knyttet til dine personopplysninger kan du gjerne kontakte oss.

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer