Billetter

Voksen:        160 kr
Under 25:    100 kr
Barn 0-15:   Gratis
Medlem:       Gratis
Ledsager:    Gratis

Inngangsbillett gir adgang til alle våre utstillinger. Billetter til arrangement finner du under  HVA SKJER.

Vi anbefaler besøkende å kjøpe billetter i forkant av besøk, for å være sikker på å få inngang når man ønsker. 

Medlem må logge inn for å hente ut sine gratisbilletter.

Les mer om digitalt billettkjøp nedover på siden. 

Inngangsbillett gir adgang til alle våre utstillinger. Med tanke på god flyt, smittevern, sikkerhet og en optimal opplevelse, har vi tidsintervaller for besøk. Vi oppfordrer våre besøkende til å hente ut digitale billetter på forhånd, for å sikre inngang på ønsket tidspunkt. Kan du av en eller annen grunn ikke kjøpe digital billett i forkant, har vi verter på museet tilgjengelig for å bistå. Dessverre kan vi ikke garantere at vi har plass til gjester uten forhåndskjøpt billett.

De som har avtale om gratis inngang, kan hente ut billetter på museet. Dette gjelder blant annet Oslo Pass, ICOM, Norsk kuratorforening, NBK-medlemmer og innehavere av pressekort.

Medlemskap ved KODE Bergen, Sørlandets Kunstmuseum og Skagen Kunstmuseer gir 1 fribillett. Medlemskap ved Louisiana Museum of Modern Art gir 2 fribilletter. Du henter din fribillett ved fremvisning av medlemsbevis ved ankomst. Du trenger ikke å forhåndsbestille.

Audioguide: Kom nærmere Edvard Munchs kunst med stemmer fra hele verden, og opplev Jenny Hvals musikalske tolkning av SolenLes mer og bestill her

Vesker større enn 40 x 35 x 10 cm må legges i låsbare skap i garderoben. 

Barnevogner kan dessverre ikke medbringes inn i utstillingssalene av sikkerhetsmessige årsaker. 

Mer informasjon om tilgjengelighet her

Generell besøksinfo her

Kan du ikke besøke oss som planlagt? 
Følg disse stegene for å endre tiden på din billett

Slik foregår digitalt billettkjøp

  • Klikk på kjøp billetter
  • Velge dato og klokkeslett for ditt besøk.
  • Når du har kjøpt billett på nett, mottar du den digitalt på epost. Denne tar du med deg på mobilen når du kommer til museet. Du kan også printe ut billetten hvis du foretrekker det, men med tanke på miljøet foretrekker vi digital løsning.
  • Har du ikke mottatt bekreftelse å epost? Sjekk om du kan ha bestilt billetter på en annen epostadresse, og sjekk også søppelfilteret i din epostleser. 
  • Har du blitt trukket to ganger for dine billetter? Hvis det skjer en duplikat ved din bestilling, skal den ene bli refundert raskt. Hvis dette ikke skjer innen 1-3 dager, ta kontakt med info@munchmuseet.no. Husk å legge ved relevante opplysninger slik at vi kan hjelpe deg best mulig.
  • Når du ankommer museet med forhåndskjøpt billett, er det viktig at du kommer til sikkerhetsinnslipp til riktig tid, og at du går i garderoben hvis du har behov for det i forkant av dette. 
  • Du kan være inne i utstillingene så lenge du ønsker, det er ingen begrensning på hvor lenge du kan være på museet. Siste innslipp er 1 time og 15 minutter før stengetid. 
  • Inngangsbilletter er ikke refunderbare. Du kan endre tiden på din billett ved å følge disse stegene

Info om gruppebesøk her

Billettinfo for medlem

Vi anbefaler at medlemmer henter ut digital billett før besøket for å sikre seg inngang på ønsket tidspunkt. Ofte stilte spørsmål for medlem. 

Logg inn her for å hente ut gratis inngangsbilletter for medlem

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer