Ta med hele familien til MUNCH! Hos oss får barna leke og utfolde seg i inspirerende omgivelser, og de unge får møte kunst på sine premisser. 

På MUNCH ønsker vi å gi barn og unge innblikk i de nær uendelige mulighetene og tankesettene kunsten rommer, og tilby opplevelser de ikke finner andre steder. 

Sjekk ut våre faste aktiviteter – fra babyforestilling, til barnas kunstdag, sommerskole, og inspirerende verksteder – og følg med i vår kalender for oppdatert info om vårt tilbud. 

Info om tilbud til skoler og barnehager

Kjekt å vite når du besøker MUNCH

Barnevogner kan brukes i lobbyen og kafeen i 1. etajse, men kan dessverre ikke medbringes oppover i etasjene hvor utstillingssalene er. Vi anbefaler bæresjal eller bæreseler til babyer, og har bæreseler til utlån.  Barnevognparkering ved hovedinngang. Ved noen tilfeller i helgene kan det være fullt inne, og man må parkere vognen utenfor. 

Toaletter og stellerom: Du finner HC-toaletter med stelleplass for barn i garderoben i lobbyen, samt i 3., 6., 12. og  13. etasje. 

Rulletrapp og heis: Dere tar dere mellom etasjene ved hjelp av rulletrapper eller heis. Det finnes to heisløp. Heisen fra lobbyen går direkte fra 1. til 12. etasje og er forbeholdt gjester til baren og restauranten, mens heisen som ligger i området hvor dere har vist billett betjener alle etasjer med utstillinger.

Vennligst la gjester som er avhengige av heis slippe foran i køen.

Mat & drikke: Kaféen i lobbyen byr på god mat og uformell stemning. Her er det barnestoler til utlån, og mulighet for å finne noe alle kan like å spise. Kun babymat kan medbringes. 

Babymat og flasker, samt nødvendige medisiner, kan medbringes inn i sikkerhetssonen hvor utstillingene befinner seg. Sittemuligheter gjennom hele museet. 

Hjelp oss ta vare på kunsten: Som hovedregel er det ikke lov å berøre kunsten. Viser vi kunst dere kan ta på, vil dere få tydelig beskjed om det. Hold en armlengdes avstand, og snakk med barna om hvorfor de kun kan se – ikke røre.

Fotografering: Det er hyggelig om du ønsker å ta bilder i museet, men vennligst ikke bruk blits i utstillingene.

Hittegods leveres til, og kan hentes hos, vår resepsjon/varemottak, som ligger til venstre for hovedinngang. 

Skoleklasse på besøk på MUNCH
Skoleklasse på besøk på MUNCH
Skoleklasse på besøk på MUNCH
Skoleklasse på besøk på MUNCH
Skoleklasse på besøk på MUNCH
Nærbilde av føtter med hvite joggesko, som står oppå et fargerikt lerret.