MUNCH Sommerskole

Velkommen til MUNCH Sommerskole 2024!

Arrangement

24.06.2024 9:00
01.07.2024 9:00
05.08.2024 9:00

Sommerskolen er et tilbud for barn i alderen 8-10 år, mandag til fredag fra kl. 9 til 15 på MUNCH (oppmøte 08:30 første dag grunnet registrering).
Foresatte kan melde på barnet til én av disse ukene: 26, 27 og 32. 

Nå er sommeren rett rundt hjørnet, og i år vil vi spesielt utforske utstillingen Jordsvingninger som viser naturbilder av Edvard Munch. Munch var en mester i å uttrykke følelser i malerier der mennesker er til stede, men i Jordsvingninger er også mennesketomme landskap ladet med stemning. Munch jobbet ofte ute og brukte naturen som verktøy i bildene sine. Han satte for eksempel malerier ut i all slags vær og vind!

Bli med på en spennende reise full av opplevelser og utforskning! På sommerskolen ønsker vi å dykke dypere ned i Munchs bildeunivers og bli inspirert av naturen rundt oss. I løpet av sommerskolen vil vi utforske ulike naturmaterialer og teknikker der naturen blir en av våre viktigste medhjelpere. Verkstedene blir ledet av kunstnere som bruker disse teknikkene i sitt eget kunstneriske arbeid.  
I løpet av uken vil vi også besøke andre utstillinger på MUNCH for å undre oss og la oss inspirere. Vi vil besøke konserveringsavdelingen på museet for å oppleve hvordan bildene blir tatt vare på og lære litt om hvordan de er laget.

Dagene vil være varierte og romme en blanding av inne- og uteaktiviteter. Ukene avsluttes med utstilling og feiring!  

Hva liker du? Hva inspirerer deg? Vi gleder oss til å utforske kunsten og naturen sammen med deg denne sommeren på MUNCH! 
 
Hilsen sommerskoleteamet på MUNCH!