Allerede medlem?

Hent dine gratisbilletter her

Har du fått et medlemskap i gave?
Aktiver ditt medlemskap her

Vi anbefaler våre medlemmer å hente ut digitale billetter i forkant av besøk, spesielt i helger og ferier, for å sikre seg inngang på ønsket tidspunkt. Besøkende fra våre samarbeidsmuseer trenger ikke forhåndsbestille, men kan henvende seg til våre verter ved ankomst. 

Medlemsfordeler

.................................................

Ubegrenset inngang for 2 

Date på MUNCH? En fin kveld med en god venn? Eller bare kom innom alene for en lang eller kort kunstpause. Som medlem kan du alltid ta med deg en valgfri gjest, og oppleve kunst når du vil, uten begrensninger, gjennom et helt år. 

Opplev nye utstillinger før alle andre

Som medlem blir du invitert til eksklusive førvisninger av spennende nye utstillinger der du får utforske kunsten før alle andre. Vi byr på gratis kaffe og te, og våre omvisere står klare til å gi engasjerende innføringer i utstillingene. 

Oversikt over utstilinger

Bli bedre kjent med Edvard Munch 

Våre medlemmer inviteres til eksklusive arrangementer gjennom året, som vår populære kunstprat for medlem, hvor kuratorer og formidlere gir eksklusiv innføring i arbeidet med en utstilling og tematikken bak. I 2023 innfører vi blant annet Munch-serien, en samtalerekke hvor man kan bli med bak kulissene i samlingsutstillingene, og komme tett på Edvard Munchs liv og virke. 

Oversikt over medlemsarrangement

20 % rabatt på liveprogram

Som MUNCH-medlem får du fast avslag på alle arrangementer i vårt liveprogram, hvor vi presenterer banebrytende kunstnere, artister og komponister i et spennende program fylt av musikk, performance og samtale. 

Du får også 10 % rabbat på våre populære gruppeomvisninger

Fra Nothing Personal på MUNCH i november 2022

10 % rabatt på produkter

Medlemmer får også avslag i både butikken på museet og i nettbutikken vår, med unike gaver, flotte bøker og designprodukter inspirert av Edvard Munchs kunst.

Ta med deg fordeler på reise!

Medlemskap på MUNCH gir også ubegrenset inngang for to til Louisiana Museum of Modern Art i København, og inngang for én til KODE Bergen , alle museene til Stiftelsen Lillehammer museum, inkludert Maihaugen og Lillehammer kunstmuseum, og Skagen Kunstmuseer i Danmark. 

Velkommen til en rik kunstverden, for deg og en gjest

Medlemskap er gyldig i 1 år.

Bli medlem nå
Medlemskort

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer