Som medlem får du:

Ubegrenset inngang for 2 

Date på MUNCH? En fin kveld med en god venn? Eller bare kom innom alene for en lang eller kort kunstpause. Som medlem kan du alltid ta med deg en valgfri gjest, og oppleve kunst når du vil, uten begrensninger, gjennom et helt år. Og husk: barn er gratis! 

Oppleve nye utstillinger før alle andre

Som medlem blir du invitert til eksklusive førvisninger av spennende nye utstillinger der du får utforske kunsten før alle andre. Vi byr på gratis kaffe og te, og våre omvisere står klare til å gi engasjerende innføringer i utstillingene. 

Oversikt over utstillinger

Fra utstillingen GOYA OG MUNCH. MODERNE PROFETIER (28.10.2023 – 11.02.2024) Foto © Munchmuseet

Eksklusive omvisninger

Som medlem blir du invitert til egne omvisninger med våre dyktige formidlere, for å komme tettere på kunsten. Du kan delta på omvisninger i  våre skiftende utstillinger eller i omvisningsserien  Kunst på tvers, som trekker paralleller mellom utstillinger og setter ulike kunstnere i dialog på tvers av tid og sted.

Som medlem blir du også invitert til andre engasjerende opplevelser, som boklanseringer og verksteder.

Installasjonsbilde fra utstillingen "Alice Neel. Hver person er et nytt univers". Foto: Munchmuseet

Bli bedre kjent med Edvard Munch 

I medlemsprogrammet inngår også kunstprat for medlem, hvor kuratorer og formidlere gir eksklusiv innføring i arbeidet med en utstilling og tematikken bak. I samtalerekken Munch-serien, kan man bli med bak kulissene i samlingsutstillingene, og komme tett på Edvard Munchs liv og virke. 

Oversikt over medlemsarrangement

20 % rabatt på liveprogram

Som MUNCH-medlem får du fast avslag på alle arrangementer i vårt liveprogram, hvor vi presenterer banebrytende kunstnere, artister og komponister i et spennende program fylt av musikk, performance og samtale. 

Du får også 10 % rabatt på våre populære gruppeomvisninger

En fullsatt festsal omgitt av mørkt rosa lys, og spotlys mot scenen, hvor en gruppe jazzmusikere skimtes.

Ta med deg fordeler på reise!

Medlemskap på MUNCH gir også ubegrenset inngang for to til Louisiana Museum of Modern Art i København, og inngang for én til KODE Bergen , alle museene til Stiftelsen Lillehammer museum, inkludert Maihaugen og Lillehammer kunstmuseum, og Skagen Kunstmuseer i Danmark. 

10 % rabatt på produkter

Medlemmer får også avslag i både butikken på museet og i nettbutikken vår, med unike gaver, flotte bøker og designprodukter inspirert av Edvard Munchs kunst.

Ved kjøp av gavemedlemskap digitalt vil du motta en kjøpsbekreftelse og et gavebrev på e-post, som du kan gi til gavemottaker når det passer deg. Medlemskapet er gyldig i 1 år, fra det tidspunktet gavemottaker aktiverer medlemskapet. 

Noe du lurer på angående medlemskap?
Sjekk siden vår med ofte stilte spørsmål, se nærmere på medlemsvilkårene eller kontakt oss

Et år med opplevelser!

899,- I ÅRET

Velkommen til en rik kunstverden for deg og en venn!