Audioguide

Kom nærmere Edvard Munchs kunst med engasjerte stemmer fra hele verden.

Bruk vår audioguide på din egen enhet!

Last den ned her fra App Store og her fra Google Play

Tilgjengelig på: Norsk, engelsk, tysk, fransk, japansk, kinesisk og tegnspråk.

Du kan også hente ut en utlånsenhet med tilhørende hodetelefoner i lobbyen.
Pris: 49,- pr enhet
Gratis utlån for skoleklasser og besøkende med spesielle behov

Med vår audioguide kan du bli med på en spennende og lærerik reise gjennom Munchs kunst. Her tilbys nye perspektiver på våre samlingsutstillinger med lydfortellinger av høy kvalitet.

Lytt til kunstnere, musikere, aktivister, forfattere og kunsthistorikere som deler sine unike tolkninger av Munchs mangfoldige kunstnerskap.

Audioguide

Vi tilbyr lydfortellinger i disse utstillingene:

Edvard Munch uendelig / 4. etg

I samlingsutstillingen Edvard Munch uendelig kan du få høre historier om verdenskjente motiver som Skrik og Madonna, og la deg overraske av ukjente hovedverk og uventede blikk inn i Munchs mangfoldige kunstnerskap. Her finner du 28 lydspor knyttet til verk i utstillingen. 

I denne utstillingen kan du også oppleve det poetiske soundtracket  ∞ (uendelig) av Fredrik Høyer og komponist Doglover 95, hvor musikk, lyd og ord veileder deg fritt gjennom utstillingen med tanker og spørsmål omkring det å se, og det å kunne si noe om det man ser. I tillegg til å være tilgjengelig på audioguiden, kan du også lytte til ∞ (uendelig) gratis på din egen mobil

Audioguide

Edvard Munch monumental / 6. etg

I Edvard Munch monumental kan du oppleve noen av de største og mest ambisiøse maleriene Edvard Munch noensinne laget, og høre historien om hvordan maleren utviklet disse motivene i konkurransen om å vinne utsmykkingsoppdraget i Universitetet i Oslos nye aula i forbindelse med 100-årsjubileet i 1911. Her løftes Solen frem som et nytt hovedmotiv i Munchs karriere – et symbol på livets kraft og idérikdom, og et verk som rommer en rekke historier knyttet til naturvitenskap, religion og universets tilblivelse. Dette er noe artisten og komponisten Jenny Hval har latt seg inspirere av i den spesialskrevne låten The Glowing Room, som er finalen i denne lydfortellingen, som totalt har en varighet på 24 minutter.

Fortellingen er også tilgjengelig som tegnspråkvideo.

Du kan også bruke audioguiden via en utlånsenhet med tilhørende hodetelefoner, som du henter ut i lobbyen.

Pris: 49,- pr enhet
Gratis utlån for skoleklasser og besøkende med spesielle behov.

  • Kreditering og bidragsytere