Butikk

MUNCHs butikk er Oslos nye designdestinasjon, med fokus på skandinavisk design av god kvalitet som tar miljø og bærekraft på alvor.

Butikken åpner 22. oktober, samtidig som nye MUNCH åpner dørene

Åpningstider:
Lør – tirs:     10-19
Ons – fre:    10-21

Til nettbutikk

Med fokus på skandinavisk design av god kvalitet som tar miljø og bærekraft på alvor, vil butikken på MUNCH bli en destinasjon i seg selv for dem som er glade i vakre og funksjonelle gjenstander. Vi vil tilby produkter som er attraktive for både lokale osloborgere, samt nasjonale og internasjonale tilreisende.

Vi har utfordret kjente designere til å utvikle produkter med inspirasjon fra Edvard Munchs kunst. Ved å trekke frem de mer ukjente motivene, ønsker vi å oppmuntre våre kunder til å utforske hans kunstnerskap ytterligere.

Hos oss finner du også et stort utvalg av kreative produkter til barn, som skal inspirere til lek og utvikle fantasien. I bokhyllene våre vil det bugne av det som finnes av litteratur om Edvard Munch, i tillegg til bøker om kunst fra hans epoke, relevante titler til aktuelle utstillinger, og gode design- og arkitekturbøker.

Kom innom butikken for å bli inspirert, eller finn en ny skatt til deg selv eller noen du er glad i.

Til nettbutikken

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer