Foto: Paulina Tamara

17.–18. juni 2022

Festivity Amour er en todagers queer-festival, som markerer den offisielle åpningen av Oslo Pride 2022. 

Hele museet fylles når Karmaklubb* inntar MUNCH i to dager. Samtaler, performance, kunst, drag-show, vogueing og DJ-sett står på programmet, som er en del av Karmaklubb* sitt pågående prosjekt «Queering the Museum» – som undersøker flere kunstinstitusjoner i Norge med et skeivt blikk.

Arrangementet på fredag og dagsprogrammet på lørdag er fulltegnet, men det er fortsatt ledige billetter til lørdagens klubbkveld. 

PROGRAM FREDAG

AMFI, lobby 
12–22
Fri inngang

I Amfi-salen i museets lobby er det Norgespremiere på et nytt videoverk av Tony Cokes, som vises fra kl. 12–22.

TOPPSAL, med takterasse
18:00–01:30
Gratisbilletter
18-årsgrense

Programmet for den første kvelden foregår på toppen av MUNCH – der det bys på samtaler, DJ-sett, og en felles nedtelling for den regnbuefargede belysningen som skal lyse opp Holmenkollen ved midnatt.

I løpet av kvelden pågår ulike DJ-sett og performance av Frida Marida, Cassie Brødskive, Vjolla Emiri, Black to the Future, Dahir Doni (ONKOD Mutations) og mer.

I samarbeid med Skeiv Verden.

PROGRAM Lørdag

LOBBY: I Amfi i museets lobby er det Norgespremiere på et nytt videoverk av Tony Cokes, som vises fra kl. 12–22. Fri inngang. 

Mabell Holand leder en samtalegruppe for ungdom i alderen 16–25 kl. 12–14.  

TOPPSAL: dagsprogram
12–19
Gratisbilletter
18-årsgrense

DJ-sett og samtaler. Les mer om programmet.

FESTSAL: klubbkveld
19–03
Billett: 150 NOK
18-årsgrense

Klubbkveld med DJ-sett, drag, burlesque og vogueing. Les mer om klubbkvelden her.

Endringer i program kan forekomme.

MUNCH live er et tverrkunstnerisk program som utforsker sjangeroverskridende praksis innen ulike kunstformer. Vi gir deg alt fra engasjerende samtaler og debatter, til leken kammermusikk, performance og jazz, spennende festivalkonsept og et eget filmprogram. 

Karmaklubb* er et nomadisk skeivt klubbkonsept og sted for møter. Ved siden av klubbkvelder består programmet av blant annet panelsamtaler og kunstnerpresentasjoner i serien «thought and pleasure», kuratoriske prosjekter, filmvisninger, konserter, performance, drag, vinsmakinger og andre gastronomiske herligheter. 

Festivalen arrangeres i samarbeid med Oslo Pride.

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer