Oslo Pride på MUNCH: Festivity Amour – Karmaklubb* & friends Dag 2: Dagsprogram

Festivity Amour er en todagers queer-festival, som markerer den offisielle åpningen av Oslo Pride 2022.

Arrangement

Toppsal

Foto: Marina de Luis

Gratisbilletter gir prioritert inngang
Anbefales å møte opp tidlig, begrenset kapasitet
Ved ledig kapasitet er det mulig å booke billetter i døra

18-årsgrense

I løpet av Festivity Amour vil samtaler, performance, drag-show, kunst, vogueing og DJ-sett stå på programmet. Hele museet fylles når Karmaklubb* inntar MUNCH i to dager. Arrangementet er en del av Karmaklubb* sitt pågående prosjekt «Queering the Museum» – som undersøker flere kunstinstitusjoner i Norge med et skeivt blikk.

Programmet for den andre dagen starter med ulike DJ-sett og samtaler på takterrassen og i Toppsalen. Nye tekstarbeider av Karmaklubb* vil bli lansert i løpet av samtaleprogrammet, og et nytt verk av kunstneren Tony Cokes får sin norgespremiere i Amfi i museets lobby (vises både fredag og lørdag kl. 12–22).

12:00 SYNK (DJ-sett)
16:00 Carlo & Selma (DJ-sett)
17:00 Samtaleprogram med MARICAS (Eloisa Blitzer og Perla Zuñiga), med gjester
17:45 Samtaleprogram med Brendan Fernandes
18:30 Carlo & Selma (DJ-sett)
*Tidene kan avvike

Se hele programmet for Oslo Pride på MUNCH

Karmaklubb* er et nomadisk skeivt klubbkonsept og sted for møter. Ved siden av klubbkvelder består programmet av blant annet panelsamtaler og kunstnerpresentasjoner i serien  «thought and pleasure», kuratoriske prosjekter, filmvisninger, konserter, performance, drag, vinsmakinger og andre gastronomiske herligheter.

Festivalen er støttet av MUNCH, Utenriksdepartementet og den norske ambassaden i Madrid. Fredagsprogrammet er laget i samarbeid med Skeiv Verden. Festivalen arrangeres som en del av Oslo Pride.