// AVLYST // Dylan Mulvaney & Nosizwe Baqwa Pride på MUNCH

Bli med når Dylan Mulvaney, verdenskjent skuespiller, artist og komiker, møter kunstner, sanger og aktivist Nosizwe Baqwa til en samtale om kunstens kraft, kreativitet og aktivisme.

//AVLYST//
Dessverre har Dylan Mulvaney måtte avlyse sin tur til Europa, og derav også programmet til Oslo Pride og MUNCH. Dette er veldig synd, men vi vil prøve igjen ved en senere anledning.

Dylan Mulvaney er en skuespillerinne, komiker og innholdsskaper kjent for sin virale serie Days of Girlhood som har over 1 milliard visninger på alle sosiale medieplattformer. Dylan ble nylig kåret til Forbes' 30 under 30, Out 100 og Attitude Magazine's Woman of the Year for 2023. For å feire sitt første overgangsår, produserte Dylan et liveshow - Dag 365 - på The Rainbow Room for å støtte The Trevor Project og oppdra nesten to hundre tusen for skeive ungdom. Dylan er utdannet ved Cincinnati Conservatory of Music og har opptrådt i Broadway-musikalen Book of Mormon i USA, Canada og Mexico. Hennes største håp er å bringe transhistorier og skeiv glede til mainstream media. 
  
Nosizwe Baqwa har markert seg som en tydelig stemme i norsk kulturliv og samfunnsdebatt. Hun er en kunstner, sanger, aktivist, feminist, skuespiller og kulturformidler med hele verden i og på hjertet. 
   
Arrangementet presenteres i samarbeid med Oslo Pride med støtte fra den amerikanske ambassaden i Oslo.