STEMMER – Hva er de største kulturpolitiske utfordringene vi står overfor i Norge i dag?

Hvilke nye utfordringer står kulturfeltet egentlig overfor, og hvordan arbeider lederne i kulturlivet for et fremtidsrettet kulturtilbud?

Stein Olav Henrichsen (foto: Einar Aslaksen), Anette Trettebergstuen (foto: Ilja C. Hendel /Kulturdepartementet) og Camara Lundestad Joof (foto: Maria Gossé).

Forfatter og dramatiker Camara Lundestad Joof har med sine ytringer og sin kunst gjort oppgjør med foreldede strukturer i kulturfeltet. I denne samtalen møter hun to etablerte stemmer med stor makt innenfor kulturfeltet og kulturpolitikken, for å diskutere kulturlivets fremtid. Året som har gått har vært preget av debatter om ytringsfrihet, mangfold og mediekritikk. Hvilke nye utfordringer står kulturfeltet egentlig overfor, og hvordan arbeider lederne i kulturlivet for et fremtidsrettet kulturtilbud?

Camara Lundestad Joof møter kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen og MUNCH direktør Stein Olav Henrichsen.

Dørene åpner 17:00
Arrangementstart 18:00. 

STEMMER er en samtalearena som løfter mangfoldet av nye meningsbærere og peker på de mest interessante ideene. Serien er et samarbeid mellom MUNCH og Deloitte.