Metteson i Kaoskammeret

Opplev stjerneskuddet Metteson med fullt band i Kaoskammeret.

Foto: Lasse Fløde og Fredrik Floen

Sted: Kaoskammeret, 10. etasje.
Varighet: Hver konsert varer i 30 minutter.

Glem alt som heter støvete museumsregler og stig inn i Metteson og Fredrik Floens forunderlige verden: Kaoskammeret! Her inviteres du inn i et altoppslukende og fantasirikt museumsrom, og en Metteson-konsert helt utenom det vanlige. Det blir også premiere på helt nye låter. 
  
Kaoskammeret er en interaktiv installasjon i tiende etasje på MUNCH, laget med og for barn. Publikum får utdelt byggesteiner de kan lage nye verdener med, og som de kan fortelle historier om. Nå inviteres også voksne til å stupe ut i kaoset, blant farger, folk og puter. 
  
Samarbeidet mellom Metteson og Fredrik Floen går langt tilbake. Floens fantastiske kostymer og kreative energi har vært en viktig inspirasjonskilde for Mettesons visuelle verden.  
  
Låtskriveren, sangeren og skuespilleren Metteson har både øye og øre for melodrama, og vever gjerne det storslåtte og teatralske inn i poplåtene sine, uten å miste syne av det inderlige og ekte. Store følelser, store refrenger, men sunget og skrevet rett fra hjerteroten, beskriver musikken til Metteson.