1313 SELAH: REPENTANCE OSLO RUNWAY

Latinamerikansk gatemote møter norsk black metal i en motevisning utenom det vanlige

Billetter til motevisningen pluss fest er nå utsolgt, men det er mulig å kjøpe billetter til kun festen som starter 21.30.  

UTSOLGT - 1313 Selah motepresentasjon: 21:00
KJØP BILLETT -
Brodinski (FR) B2B DJ Loser (GR): 21.30  

18-årsgrense
Dørene åpner: 20:00 
Slutt: midnatt  

Oslo Runway og MUNCH har invitert 1313 Selah til å utfordre det tradisjonelle motevisningsformatet. De presenterer sin andre kolleksjon, ‘Repentance’ som en audiovisuell totalopplevelse hvor performance-kunst, konsert og motevisning flettes sammen. I samarbeid med Arif ønsker 1313 Selah å utforske og utfordre maskulinitet, anger og sårbarhet. 
 
Til utstillingen  Arif på MUNCH har 1313 Selah spilt en sentral rolle i å gi visuell form til Arifs spirituelle univers gjennom klær. Denne kvelden får du en unik mulighet til å se Arif som en sentral karakter i 1313 Selah sitt univers, akkompagnert av et musikalsk bestillingsverk av Angel’s Corpse
 
Kvelden glir over i fest hvor den franske rap-produsenten og DJen Brodinski sammen med greske DJ Loser vil sende energien i taket. DJ Loser er et undergrunnsikon innen diy techno-scenen, kjent for sine klubbsett med høy energi og et bredt spekter av sjangre, samt hans arbeid med plateselskapet Magdalena’s Apathy som setter fingeren på pulsen på alt av nyskapende klubbmusikk som rører seg i undergrunnen. 
  
Brodinski har holdt koken siden 2007, da han først brøt ut i den parisiske klubbscenen sammen med tungvektere som Busy P, Justice, Dj Mehdi & Gesaffelstein. Hans nysgjerrighet for å krysse sjangre brakte han til å jobbe på Kanye West sitt Yeezus-album, der han er kreditert som låtskriver på “Send it up” og “Black Skinhead”. Siden det har Brodinski blitt en fast produsent for undergrunnsartister som Yung Beef, RXKNephew, Coucou Chloe, BbyMutha, Peewee Longway for å nevne noen få. 
  
DJ Loser og Brodinski lanserte deres felles EP “Necro.Bot” i 2022, denne kvelden blir deres første b2b DJ-set sammen. 
 
1313 Selah: 1313 (ENGELNUMMER; EN NY OG SPENNENDE FASE) SELAH (EVIGHET; GUD HAR TALT). 1313 Selah er et moderne herreklesmerke fra Oslo, grunnlagt i 2023, som tilbyr en uredd tilnærming til politikk, spiritualitet og kulturarv gjennom mote som linse. Med verdifull erfaring fra noen av de mest fremtredende merkene i det norske motefeltet, er grunnleggerne Duy Ngo, Tomas Silva og Erik Spanne fast bestemt på å skape sin egen stemme, med 1313 Selah som sitt fartøy. Med merkets dype røtter i hiphop kulturen, blir samarbeidet med Arif og hans utstilling på MUNCH en naturlig forlengelse av 1313 Selah’s univers.  
  
Oslo Runway er en nasjonal visningsplattform etablert i 2015, som i dag spiller en helt sentral rolle for norske designere, mote- og livsstilsmerker, og i norsk kulturliv. Den årlige begivenheten fungerer som en møteplass for den kreative industrien og en mulighet for publikum til å oppleve skjæringspunktet mellom mote, livsstil, kunst og kultur på første rad.  

Foto: Martin Rustad