– Et levende kunstmuseum, med opplevelser for alle

Søn–tirs: 10–18
Ons–lør:  10–21

OPPLEV MER MUNCH ENN NOEN GANG FØR, I TETT SAMSPILL MED SAMTIDSKUNST OG KUNSTNERE FRA VERDENSHISTORIEN

Som medlem får du inngang til en rik kunstverden, med fri adgang til utstillinger for deg og en gjest, invitasjoner til eksklusive arrangementer, rabatter og spennende medlemstilbud.

Spise, drikke, handle

I vår kafé på bakkeplan kan man slå seg ned for kaffe og nybakte croissanter inne, eller skalldyr og ferskt surdeigsbrød på terrassen. I tolvte etasje finner du vår bistro som lener seg på kontinentale tradisjoner med et smil, og sesongens råvarer står på menyen. Utsikten fra barens takterrasse i 13. etasje kan nytes best med noe forfriskende i glasset. 

Mer om serveringstilbudet

Med fokus på europeisk design av god kvalitet som tar miljø og bærekraft på alvor, vil butikken på MUNCH bli en egen destinasjon for dem som er glade i vakre og funksjonelle gjenstander. I samarbeid med kjente designere lanserer vi unike produkter som lar deg utforske kunstnerskapet ytterligere. Vi har et stort utvalg av kreative produkter til barn, og bokhyllene bugner av litteratur om Munch, i tillegg til kunst-, design- og arkitekturbøker.

Sjekk ut nettbutikken her

et nyskapende, lekent og opplevelsesrikt hus, som utvider forståelsen av hva et museum er

Eksperimentell programmering har vært en del av MUNCHs historie siden åpningen av museet på Tøyen i 1963. I Bjørvika viderefører vi tradisjonen i en helt ny skala med MUNCHs liveprogram - et ambisiøst, tverrkunstnerisk program med blant annet konserter, performance, film og samtaler, som tar vårt nye museumsbygg og arrangementslokaler i full bruk. 

OPP AV MIN RÅTNENDE KROPP SKAL DET VOKSE BLOMSTER

- Edvard Munch (1863 - 1944)

EDVARD MUNCH ER NORGES VIKTIGSTE BIDRAG TIL VERDENSKUNSTEN

Med MUNCH skal vi styrke vår posisjon som et av verdens ledende kulturreisemål og inspirere alle til å komme tett på Munchs kunst.

- Stein Olav Henrichsen
Direktør MUNCH

DET NYE MUNCH BLIR ET KULTURELT KRAFTSENTRUM BÅDE FOR BYEN, LANDET OG VERDEN

- Omar Samy Gamal
Byråd for kultur, idrett og frivillighet
Oslo kommune

Et storslagent maleri av en soloppgang over et fjordlandskap. Solstrålene flommer mot deg. Himmelen vibrerer og sender blågrønne bølger utover fjorden.

Ingen vil gå uberørt fra MUNCH

Kom og bli kjent med Edvard Munchs liv og kunst på nye måter – eller for aller første gang

TAKK TIL VÅRE SPONSORER OG STØTTESPILLERE

MUNCH vil takke alle våre viktigste partnere som gjennom sitt bidrag er med på å skape et godt økonomisk fundament for vårt arbeid med å forvalte og formidle arven etter Edvard Munch. I tillegg bidrar de gode partnerskapene til å styrke MUNCHs utstillingsprogram i inn- og utland, samt mangfoldet og kvaliteten
i vårt arrangementsprogram.

Å være sponsor på MUNCH betyr å inngå i et levende samarbeid basert på felles interesser kombinert med respekt for MUNCHs faglige og kuratoriske innhold, og med lyst til å benytte MUNCHs unike fasiliteter.

MUNCH ser med glede på det gode samarbeidet, som vi også håper kommer den annen part til gode. Vi gleder oss til årene som kommer!