Arif på MUNCH

Bli med på en reise gjennom det spirituelle universet til en av Norges mest kjente rappere, Arif.
Arif i helfigur mot en lysgrå bakgrunn

Utstilling

9. etg
31.08.2024 – 01.12.2024

Bli med Arif, en av Norges mest anerkjente rap- og R&B-artister, på en reise gjennom hans indre verden – en reise som åpner et rom for fellesskap og kreativitet. Arif på MUNCH er en opplevelse som byr på film, lys og lukt – der du som publikummer selv kommer svært tett på. 

I denne opplevelsen blir det mulig å se Arif på nært hold, mens han arbeider med nytt materiale i et lydstudio i utstillingssalen på MUNCH.

Du kan også bli med på en rekke arrangementer; kaffeseremonier, fanzine-, smykke- og frisørverksteder, DJs, hiphop dance-battles, konserter og samtaler. Deltakere inkluderer Zeshan Zakar, Don Martin, Spekter, House of Afro, Oslo World, Steffen Andersen, Samskaping, 1313 Selah og Assata.

Flere detaljer slippes snart på nettsidene våre, under «Hva skjer»-kalenderen

Mer om Arif på MUNCH

I denne opplevelsen vil du kunne høre ny musikk fra Arif, som spilles sammen med en fusjon av film, lys, lukt og interaktivitet skapt av den visjonære kinesisk-amerikanske filmskaperen Andrew Thomas Huang. En opplevelse som er inspirert av Edvard Munchs kunst.

«Jeg tror ikke på den kunst som ikke er tvunget seg frem ved menneskets trang til å åpne sitt hjerte. All kunst, litteratur som musikk, må være frembrakt med ens hjerteblod –
Kunsten er ens hjerteblod.»

– Edvard Munch

Filmen som Andrew Thomas Huang skaper vises på en monumental buet skjerm, hvor du får oppleve en emosjonell reise mellom Zanzibar, hvor Arifs familie har sitt opphav, og Oslo. Denne reisen skjer gjennom spiralformen til et skjell – et personlig og evig symbol for Arif som binder sammen fortid, nåtid og fremtid. 

Foto: Sara Angelica Spilling