Kaffesermoni med Assata samtale

Tradisjonell Østafrikansk kaffesermoni
Utstilling 9.etg
05.09.2024 17:00
03.10.2024 17:00
07.11.2024 17:00
Drop-in

Drop-In verksted, ingen påmelding.
Nybegynnernivå - Alt utstyr er inkludert.
Praktisk info: Oppmøte i lobby. Beregn ekstra tid hvis du ønsker å bruke garderoben, store vesker, mat og drikke må legges igjen.

Kaffeseremonien er en avslappet tid når folk kan dele historier og følelser, knytte bånd med hverandre, eller bare sitte stille. I flere hundre år har kaffesermonien vært et dagligdags ritual som har bundet sammen og styrket relasjonen mellom mennesker, naturen og det åndelige. 

ASSATA er et forlag og et kuratert bibliotek lokalisert i Oslo som samler verk fra revolusjonære forfattere rundt om i verden. Vårt overordnede fokus er avkolonisering og kritisk undersøkelse av sosiale og økonomiske strukturer ved bruk av revolusjonær kunnskap. Gjennom studier, fellesskap og dialog har vi som mål å sentrere stemmene som historisk sett har blitt ekskludert. I tillegg til å gjøre en samling på 500 bøker tilgjengelig for å bla gjennom eller låne, organiserer ASSATA lesegrupper, studiesirkler, filmvisninger, poesikvelder, samtaler, diskusjoner og workshops med sine kamerater. 

Det er begrenset med plass, derfor lønner det seg å komme tidlig. Førstemann til mølla! 

Foto: Assata