Afro Fest konsert

House of Afro er et kollektiv med fokus på Afrohouse, Afrotech and Amapiano
Amfi + Utstilling 9.etg
19.09.2024 17:30
Drop-in

Drop-In , ingen påmelding.
Vi starter kvelden i Amfiet med tradisjonell Sør Afrikansk mat og drikke, deretter fortsetter festen i utstillingssalen.
Praktisk info: Oppmøte i lobby. Beregn ekstra tid hvis du ønsker å bruke garderoben, store vesker, mat og drikke må legges igjen.

Møt House of Afro, det dynamiske DJ-kollektivet fra Oslo, som består av to talentfulle venner, Banjee og Max, som deler en dyp lidenskap for Afrohouse-musikk og dens subgenrer. HOA tilfører settene sine de smittende rytmene av Afrobeat, Kwaito, Gqom og andre Afro-sjangere. Med sine ekspertnivå kuraterte sett tar HOA lytterne med på en sonisk reise, hvor de blander den pulserende energien til Afrohouse med elementer av tribal, deep og soulful house-musikk. Deres sømløse miksing og låtvalg skaper en immersiv opplevelse som holder dansegulvene i bevegelse hele natten. 

DJ Max er en Oslo-basert DJ og produsent som utforsker Afrohouse og Amapiano gjennom musikken sin. For ham handler det om å sette stemningen og spille de sporene som får deg til å trampe med foten og nikke med hodet uten at du merker det, uansett sjanger og tempo. Ikke bli overrasket når du plutselig finner deg selv dansende. Gjør deg klar til å bli tatt med på en reise av smittende stil og rytme. 
 
DJ BANJEE  
Vi presenterer Banjee, en dynamisk DJ kjent for sin fengslende evne til å få folk til å bevege seg. Pseudonymet "Banjee" er en fusjon av "bougie" og "ghetto," og kapsler inn den individualiteten og stilen som Banjee bringer til musikken og personaen sin, og bærer det med stolthet. Banjee bringer en unik miks av Afrobeat, riddim-tunes, Baile funk og mer til dansegulvet, og skaper en uimotståelig stemning. 

Det er begrenset med plass, derfor lønner det seg å komme tidlig. Førstemann til mølla! 

Foto: Helge Brekke (c) Munchmuseet