GÆSTE GUTTER OG DERES VENNER VERKSTED

Bli med på et spennende verksted med Gæste Gutter og deres kunstnervenner Lars Gangdal og Petter Wang! Sammen skal vi skape livlige collager og eksperimentere med stensiltrykk på tekstiler

Arrangement

Publikumsverksted

Oppmøte i lobby.
Passer for målgruppen 14-23 år.

Gjør deg klar til å dykke ned i en verden av farger, kreativitet og uendelige muligheter. Under verkstedet vil du lære å lage superkule stensiler for å freshe opp totebags og t-skjorter. I tillegg vil vi utforske abstrakt maling og collage, og blande forskjellige stiler for å lage unike mesterverk. Enten du er en erfaren kunstner eller nettopp har begynt, handler dette verkstedet om å ha det gøy, bli skitten på fingrene og la fantasien løpe løpsk.

Lars Gangdal er en ung kunstner fra Hamar, med base i Oslo. Gangdals kunst er preget av stor nysgjerrighet for både motiver og mediumer. Abstraksjonen hans spenner fra det uttalte minimalistiske til det mer maksimalistiske. Hans malerier henter ofte inspirasjon fra naturen så vel som bymiljøene i byen. Gangdal har deltatt på en rekke utstillinger i Oslo, og har hatt samarbeider med blant annet Peugoet.

Petter Wang er en unge nyetablerte kunstneren som har på kort tid produsert mye kunst og holdt flere utstillinger. Wang jobber med oljepasteller på papir og oljemaleri hovedsaklig. I tillegg til å delta på utstillinger i Norge og utland er han mannen bak gruppeutstillingene Guilty Pleasure hvor han både er produsent, kurator og deltagende kunstner. Dette konseptet har han fulgt opp og gjort hvert år siden 2019 og samler store mengder kunstnere og publikum.  

Foto: Kilian Munch c) Munchmuseet