DIY økt: Fanzine verksted

Kom i tide for å fordype deg i en kveld fylt med inspirasjon, samhold og personlig tilnærming til kunst!
Utstilling 9.etg
12.09.2024 17:00
Drop-in

Drop-In verksted, ingen påmelding.
Nybegynnernivå - Alt utstyr er inkludert.
Passer for unge mellom 16 - 26 år.
Praktisk info: Oppmøte i lobby. Beregn ekstra tid hvis du ønsker å bruke garderoben, store vesker, mat og drikke må legges igjen.

Det er begrenset med plass, derfor lønner det seg å komme tidlig. Førstemann til mølla! 

Hva betyr kunst for deg og ditt liv? Er kunst bare malerier på et museum, eller kan det også være et lite hefte med store og små tanker, illustrasjoner og skriblerier? Vi inviterer deg til et verksted hvor du setter sammen en fanzine av kollasjer og tekst. 
 
Verkstedet er laget av våre designaktivister. 
 
Designeaktivistene er en gruppe på seks ungdommer fra bydel gamle Oslo, som siden november 2023 har jobbet på MUNCH. I løpet av ukentlige møter fordelt over fem måneder, har de utforsket hva kunst betyr for dem selv, samfunnet de tar del i og tiden vi lever i. De har eksperimentert med ulike måter å skrive tekst og skape visuelle uttrykk, samt alternative måter man kan oppleve en utstilling på. Hele denne prosessen har blitt bearbeidet til innholdet i deres egen fanzine. Arbeidet er bygget på verdier om samhold, fellesskap og tilhørighet, samtidig som den fremmer idéen om at alle har en egen plass i kunsten. 

Foto: Michael Ray Vera Cruz Angeles c) Munchmuseet