Hip-Hop og mote med 1313 Selah samtale

En samtale som utforsker parallellene mellom hiphop og mote
Utstilling 9.etg
26.09.2024 18:00
Drop-in

Drop-In, ingen påmelding.
Praktisk info: Oppmøte i lobby. Beregn ekstra tid hvis du ønsker å bruke garderoben, store vesker, mat og drikke må legges igjen.
Det er begrenset med plass, derfor lønner det seg å komme tidlig. Førstemann til mølla! 

Samtalen vil ledes av grunnleggerne av 1313 Selah hvor de diskutere deres oppstart, hip hop sin tilstedeværelse i mote og kostymene lagde for utstillingen. 

Duy Ngo, født og oppvokst i Østfold, har en far fra Vietnam og en mor med vietnamesiske og kinesiske røtter. Oppveksten hans var preget av kulturell påvirkning fra både Vietnam og Kina. Moren hans er syerske, og fra barndommen tegnet Duy klær som hun skulle sy til ham. Gjennom hele livet har Duys mor og hennes ekspertise fulgt og støttet ham. 
 
Tomás Silva ble født i Chile, men flyttet til Norge i en tidlig alder sammen med sin mor og eldre brødre. Hans flerkulturelle oppvekst ga ham en dyp forståelse for mangfold og kulturell utveksling fra en tidlig alder. I løpet av ungdomstiden utviklet han en sterk estetisk sans, som senere førte ham inn i moteindustrien. 
 
Erik Spanne, født i Stavanger, startet sin karriere i musikkbransjen. Under ulike prosjekter har han turnert verden rundt flere ganger, fra mørke klubber til store festivalscener. Hans erfaring i undergrunn musikkscenen dikterer merkevarens art direction og musikalske referanser. 

Foto: Martin Rustad Johansen