Hvordan foregår digitalt billettkjøp på MUNCH?

1. Klikk på kjøp billetter

2. Velg dato, klokkeslett og antall billetter

3. Når du har kjøpt billett på nett, mottar du den digitalt på epost. Denne tar du med deg på mobilen når du kommer til museet. Du kan også printe ut billetten hvis du foretrekker det, men med tanke på miljøet foretrekker vi digital løsning.

4. Når du ankommer museet med forhåndskjøpt billett, er det viktig at du kommer til sikkerhetsinnslipp til riktig tid, og at du går i garderoben hvis du har behov for det i forkant av dette.

5. Du kan være inne i utstillingene så lenge du ønsker, det er ingen begrensning på hvor lenge du kan være på museet. Siste innslipp er 1 time og 15 minutter før stengetid.

• Har du ikke mottatt bekreftelse på epost?
    Sjekk om du kan ha bestilt billetter på en annen epostadresse, og sjekk også søppelfilteret i din epostleser.
  • Har du blitt trukket to ganger for dine billetter?
    Hvis det skjer en duplikat ved din bestilling, skal den ene bli refundert raskt. Hvis dette ikke skjer innen 1-3 dager, ta kontakt med info@munchmuseet.no. Husk å legge ved relevante opplysninger slik at vi kan hjelpe deg best mulig.
  • Kan du ikke besøke oss som planlagt?
    Du kan endre tiden på din billett ved å følge disse stegene

Info om gruppebesøk her

Billettinfo for medlem

Vi anbefaler at medlemmer henter ut digital billett før besøket for å sikre seg inngang på ønsket tidspunkt. Ofte stilte spørsmål for medlem.

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer