Only Connect Oslo: Gebrokken - vi høyrer saman

Lydvandring på MUNCH og i Bjørvika.

Arturo Tovar / Jenny Berger Myhre / Cisser Mæhl Gebrokken: vi høyrer saman

Gebrokken: vi høyrer saman er en lydvandring som starter på MUNCH og beveger seg gjennom museet og ut i Bjørvika. Stemmer og elektroakustisk musikk snakker sammen og svarer hverandre i en abstrakt samtale om byen, identitet og lytterens egne inntrykk. Nasjonalromantiske klisjéer gjenoppstår som post-koloniale bilder når verket forsøker å gjenforene vår forestilling om byen vi bor i og en felles identitet.  Kan alt dette bli en del av den kollektive mytologien vi forteller hverandre? Vandringen er regissert av Arturo Tovar med musikk av Jenny Berger Myhre og Cisser Mæhl.

BEGRENSET MED PLASSER
Oppmøte: i lobby fem minutter før start, ubrukte billetter blir gitt bort.
Varighet: ca 30 min.

Også de med festivalpass må reservere billett.

Prosjektet har fått dramaturgisk konsultasjon av Anders Hasmo og Ola E. Bø. Veronica Salinas, Tale Næss og Ali Djabbari har vært en del av prosjektets kunstneriske team. Prosjektet er støttet av Kulturrådet, Fond for lyd og bilde, Fritt Ord og Dramatikkens hus.

nyMusikks internasjonale samtidsmusikkfestival Only Connect finner sted på MUNCH og i Bjørvika 28. – 30. april 2022, med uventede, utvidende og unike musikalske koblinger. Kjøp festivalpass og enkeltbilletter her