Spilltest: MUNCH ARCADE

Bli med Munch inn i kampen mot mørket. I MUNCH Arcade er Solen formørket, klarer ditt team å få den til å skinne igjen?

Interaktiv opplevelse

6. etg
Vises til 04.08.2024
Hvordan delta på testen?

Spilltestingen foregår i 6. etasje i utstillingsdelen av museet. Derfor er det kun mulig å teste spillet om du allerede har inngangsbillett. Barn under 17 år har alltid gratis inngang på MUNCH. 

Sammen med spillutvikler Erlend Kirkebø har vi gleden av å presentere en prototype av spillet MUNCH Arcade. Et indiespill inspirert av formstrukturen i Munchs motiv Solen, og legendariske arkadespill, som Pacman, Space Invaders og Pong. Inntil fire spillere samarbeider for å vinne over den formørkede solen, slik at lyset kan skinne. Spillet reflekterer Edvard Munchs egne kamper før han begynte å male motivet Solen, som markerer et vendepunkt, både i hans liv, og kunstnerskap.  

Erlend Kirkebø ble shortlisted i NM i Gameplay 2023. Med «Munch» som tema fikk utviklerne én uke til å skape en spillprototype. I samarbeid med MUNCH har han nå i løpet av kun to måneder utviklet en prototype på en spillopplevelse for MUNCHs publikum. Bli med og teste spillet i MUNCH Lab fra  8. mai til og med 4. august 2024. 

Utviklet med tilskudd fra Norsk filminstitutt