Nærbilde av en ung smilende pike som titter frem mellom store rosa, røde og brune puter.

Kaoskammeret

Utforsk det fantastiske, fargerike Kaoskammeret, et lekent rom hvor vanlige museumsregler ikke gjelder og man kan forsvinne inn i fantasiens verden.

Interaktiv opplevelse

10. etg
25.03.2023 – 27.08.2023

Barn opplever ofte at museet er et sted der de må oppføre seg, følge regler, ikke røre noe, være stille og holde avstand til kunsten. Kaoskammeret gir barna mulighet til å gjøre det stikk motsatte.  

I samarbeid med kunstner, scenograf og kostymedesigner Fredrik Floen presenterer MUNCH et rom i 10. etasje hvor barna kan leke fritt og la fantasien få spillerom. I et annerledes-univers hvor finurlige arkitektoniske elementer og absurde byggeklosser kan brukes til å bygge sine egne verdener får publikum leke midt i kunsten. Totalopplevelsen vil være dynamisk, morsom og stimulerende for alle sanser. 

Kaoskammeret er det andre prosjektet i MUNCH sin serie av ambisiøse og omsluttende publikumsverksteder for barn - som museet har valgt å kalle Kom tenk med oss!. Det første var Hjernelabyrinten (2022).

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer