Terraforma presenterer: Lorenzo Senni + FAKETHIAS Konsert

Grenseutslettende elektronisk klubbmusikk: MUNCH og Blå presenterer en kveld i samarbeid med den italienske festivalen Terraforma

Program

18-årsgrense

MUNCH
19:30: Dørene åpner  
20:00: Performance/lecture ved Lorenzo Senni  
21:00: Konsert Lorenzo Senni  
22:00: Konsert FAKETHIAS   
 
BLÅ  
23:00: Dørene åpner 
rRoxymore (live) 
Zohar 
 
Før konsertstart på MUNCH vil Lorenzo Senni introdusere sitt nye prosjekt "Windows To Look In". I en blanding av foredrag og opptreden vil Senni gi oss et unikt innblikk i sin kreative prosess. Fremvisningen inneholder en video av Courtney Herrenberg, samt musikk og tekst som fremdeles ikke er lansert. Varighet 35 min.   

Lorenzo Senni, kjent for å etablere sjangerutrykkene "Pointillistic Trance" og "Rave Voyeurism", er som en sadistisk vitenskapsmann som river ryggmargen ut av trance-sjangeren og dingler den foran øynene våre. 
 
Med repetisjon og isolasjon som nøkkelbegreper, utforsker Senni ideen om "oppbygging" som finnes i euforisk dansemusikk. Dette blir et utgangspunkt for å lage et ikke-oppløftende, men mer introspektivt stykke som implisitt bevarer sin emosjonelle spenning og drama. 
MUNCH vil Senni presentere en av hans mest innflytelsesrike stykker, nemlig AAT (Advanced Abstract T, 36'48") tidligere fremført på TATE South Tank, CTM, Todays Art og HKW. 
AAT (Advanced Abstract T) er en komposisjon av sammenbrudd, fallende basser, tilstander før oppbyggingen starter og ikke-oppløftende musikalske områder i trance, hard-trance, hardstyle og hardcore. Stykket ble komponert og ferdigstilt i 2017 i EMS Studio i Stockholm, og presenteres som Live Diffusion kontrastert av mellomspill med kraftige strober og CO2-kanoner. 
 
Produsent og musiker FAKETHIAS har nylig sluppet sitt etterlengtede debutalbum Core Echo, og i kveld tar han oss med på en særegen reise fra shoegaze til industrielle lyder og helt ukjente landskap.  
 
Core Echo er co-produsert av Vetle Junker, og viser en ny side ved FAKETHIAS, som ellers er kjent fra støy-scenen, eksperimentell klubbmusikk og skogsrave. Drømmende vokal og drivende gitarer blander seg med industrielle teksturer på førstesinglen «Euphoria Loop». Hele albumet er preget av et samspill mellom skjønnhet og uro. Fra «Skin»s hypnotiske rytmer, via «Navel»s skjøre, akustiske lyder, til tittelsporets oppslukende støy. FAKETHIAS er ikke redd for intensitet. FAKETHIAS, aka Mathias Humlen, bygger et univers av slående kontraster, mellom det elektroniske og organiske, lys og mørke, håp og håpløshet. 

Andre del av denne kvelden gjennomføres på Blå som girer opp tempoet med klubbkveld av dimensjoner med blant annet Smalltown Supesound artisten rRoxymore (live) og Dekmantel-favoritten Zohar Inngang er inkl. i billetten fram til midnatt. Husk at aldersgrensen på Blå er 20år.  
 
Kvelden presenteres i samarbeid med Terraforma, en italiensk festival som feirer eksperimentell musikk og dype lytteopplevelser.  

Kvelden er støttet av Italian Council.

Foto: Fakethias © Sam Clarke, Lorenzo Senni © Francesco Margaroli