Møt kunstneren Admir Batlak Rámis

Skap tekstileksperimenter sammen med årets SOLO OSLO-kunstner Admir Batlak

Arrangement

Verksted

Passer for: Ingen aldersgrense, men passer best for 18-29 år
Sted: Verksted på MUNCH

Dørene åpner: 11:00, oppmøte i lobby
Start: 12:00

Varighet: ca 120min

Deaivvat dáiddáriin (lest teksten på nord-samisk)
Gaavnedh tjiehpiedæjjam (lest teksten på sør-samisk)

I dette verkstedet vil Admir Batlak fortelle om hvordan han har jobbet med teknikker og behandling av tekstil og sømtilbehør i sin nye soloutstilling på MUNCH. Batlak vil snakke om utstillingen og kunstnerskapet sitt, og deltakerne får muligheten til å bli bedre kjent med kunstneren som har inspirert denne verkstedserien.

På verkstedet vil deltakerne skape sine egne tekstileksperimenter. Batlak vil ta med seg et utvalg aktuelle materialer som deltakerne kan bruke fritt til dette formålet. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper i søm for å delta. 
Det blir servert kaffe, tørket kjøtt og et vegansk alternativ. 

Admir Batlak (f. 1982, Mostar, Bosnia-Herzegovina) er årets SOLO OSLO-kunstner. Han beveger seg i skjæringsfeltet mellom mote, skulptur og installasjon, med strykejernet som et viktig verktøy. Batlak lar ulike referanser og materialer sameksistere i arbeidene sine, og utforsker på den måten spørsmål om smak, idealer og identitet.

Verkstedet skal være en trygg arena for alle. Det er nulltoleranse for diskriminerende, krenkende og hatefulle ytringer. Ta kontakt med en av våre arrangementsansvarlige hvis du opplever noe som føles upassende. 

Takk til Garmeres for deres innsikt og bidrag til dette formidlingsprosjektet. 
Dette verkstedet er en del av SOLO OSLO, en serie soloutstillinger og formidlingsprosjekter av Oslo-baserte kunstnere og formidlere, støttet av Talent Norge og Canica. 

Bilde: Jannik Abel og Norske Billedkunstnere 2020