Echo Chambers med Tine Thing Helseth Konsert

Syngende trompetklang og urban romantikk.

Foto: Anna Julia Granberg

Dørene åpner 18:00
Sitteplasser

Libby Larsen Fanfare for the Women 
Sonja Kalajic Vatra Suze 
Rudl etter Sigurd Borgheim og Store VeslePer etter Sigbjørn Øsa, arr: Hanna Kallestad 
Koka Nikoladze Åpningsverk til MUNCH (konsertversjon, premiere) 
Koka Nikoladze Echo Chambers (urfremføring) 
David Sampson Breakaway 

Tine Ting Helseth – trompet 
Koka Nikoladze – elektronikk 
Med Sebastian Haukas, Hanna Kallestad, Grace Rosier, Joshua Kail, Birgitta Oftestad 

Koka Nikoladze har en solid bakgrunn innenfor komposisjon og klassisk musikk. I tillegg er han teknolog og instrumentoppfinner. Tine Thing Helseth har på sin side overbevist internasjonalt med sitt naturlige og ærlige trompetspill. Når disse to musikerne forener krefter, kan publikum forvente seg både syngende trompetklang og urban romantikk.  
 
Echo Chambers er skrevet for trompeter og elektronikk med utvidede teknikker, inkludert Nikoladzes signaturinstrument: bue-trompet. Vi får også høre en helt ny versjon av verket Nikoladze opprinnelig skrev til åpningen av MUNCH i 2021.  

I konsertserien PÅ! er det det samtidsmusikken og lydkunsten som står i sentrum. Konsertprogrammet løfter frem nye arbeider av samtidskomponister og utøvere, gjennom en rekke konserter hos MUNCH. Konsertserien gir publikum mulighet til å oppleve de fremste musikerne og ensemblene i sitt felt, og til å stifte bekjentskap med både nye og mer etablerte utøvere.

Produsert i samarbeid med Therese Birkelund Ulvo og UR Productions. PÅ! har mottatt støtte fra Komponistforeningen og Norsk Kulturråd.