Åpningshelg Program

Det er med stor begeistring og stolthet at vi endelig kan slå opp dørene til nye MUNCH, og du er invitert til markeringen!

Arrangement

MUNCH, Bjørvika

Vi byr på gratis markering i tretten pulserende etasjer, med store opplevelser i form av konserter, digitale kunstverk, performance og overraskelser – innendørs og utendørs. Alle utstillingssaler er åpne, og våre spisesteder står klare med fristende menyer. 

Åpningen markeres med en feiring, hvor alle er velkomne i løpet av åpningshelgen 22. – 24. oktober. Det store startskuddet går fredag kl.17.00, med offisiell åpning utendørs med Kongeparet.

Program inne 

Fredag er det peformance med Manuel Pelmus fra kl 18:00 i monumentalsalen, og konserter med Karin Krog (19:30) og Musti (22:00) i festsalen. I tillegg blir det performance med Camille Norment i amfiteatret i lobbyen kl 21:00. 

Lørdag og søndag kan man oppleve det performative verket HORDE kl 13:00, og Manuel Pelmus kan oppleves mellom kl 14:00 og 18:00 begge dager. På lørdagskvelden blir det også konserter i festsalen, Karin Krog kl 20:00 og Musti kl 22:00. 

Innslipp til museet er fullbooket for åpningshelgen, men feiringen utendørs er åpen for alle. Se program og mer info om gatefesten på fredagen her!

Opp av min råtnende
kropp skal det
vokse blomster –
og jeg skal være i
dem – evighet.

- Edvard Munch (1863 - 1944)