Førvisning Horisonter for medlem

Velkommen til eksklusiv førvisning etterfulgt av åpningsseremoni for utstillingen Edvard Munch Horisonter

Førvisning

Hent billett her

Vi har gleden av å invitere MUNCH medlemmer til førvisning av utstillingen Edvard Munch Horisonter.

Utforsk de betydningsfulle strømningene i kunsten på Edvard Munchs tid – og opplev Munch sammen med europeiske og norske kunstnere - før alle andre på førvisning for medlem. 

Utstillingen tar deg med på en reise gjennom europeisk kunst fra ca. 1880 til 1950, og viser hvordan Edvard Munch passet inn i denne utviklingen. Du får sjansen til å se hvordan kunstnere sprengte grensene for sin egen kreativitet på helt nye måter. Fra sprakende fargepaletter som river deg ut av det vanlige, til enklere former og uttrykk som utforsker det ukjente – det er en eksplosjon av innovasjon og kreativitet. Malerne lekte også med alternative materialer og behandlet lerretet som et lerret for det dekorative. Det er en utstilling du ikke vil gå glipp av! 

Åpningsseremoni!

Hent billett her

Vi har gleden av å invitere MUNCH medlemmer til åpningsseremonien av utstillingen Edvard Munch Horisonter. Begrenset antall plasser, så vær rask.

Program for kvelden: 
19:00: Dørene åpner i Festsal   
19:30: Offisiell åpning med taler  
20:00: Utstillingen åpner  
20:00: Bar og mingling i MUNCH kafé i 1. etasje med DJ 
23:00: Bar og utstillingssaler stenges 

MUNCH deli & kafé holder åpent og byr på én gratis te eller kaffe til våre medlemmer hele dagen, samt 10% rabatt på mat.