Bli med på årets fantastiske sommerskole på MUNCH!

Her får barna utforske, leke og oppleve Edvard Munchs kunst på helt nye måter.

Alder: 8-12 år (fødselsår 2014-2010)
Antall plasser: 15 pr uke 
Pris: 2500 pr uke, søskenmoderasjon 1900 
Tid: uke 25, 26, 32 og 33
Mandag - fredag: 08:30 - 15

På sommerskolen kan barna lage egne skulpturer som animeres inn i et felles fantasiunivers. Barna samarbeider med kunstnerne og scenografene Erlend Hogstad og Katarina Caspersen, samt kunstner Lucía Aragón. 

Det blir kunstopplevelser, lek og bevegelse både inne og ute.

Sammen får barna utforske spennende utstillinger på MUNCH, og besøke konserveringsavdelingen for å lære om hvordan malerier renses og repareres på museet. Edvard Munchs malerier rommer mange følelser, av ensomhet, sjalusi, sinne og ro. Når vi ser på utstillingene vil barna vil få mulighet til å undres, og fantasere videre rundt hva som kan ha skjedd før og etter motivene vi ser. Det er duket for en uke med store opplevelser!

Om sommerskolens kunstnere

Erlend Hogstad er lyddesigner og scenograf, og har sin utdannelse i lyddesign fra Den Norske Filmskolen. Han har arbeidet på en rekke prosjekter for film, tv og dataspill.

Katarina Caspersen jobber som scenograf, tegner og formidler. Hun er bosatt i Oslo. Katarina jobber med romlig design for teater, dans og film. Hun er spesielt opptatt av å fortelle historier gjennom rom. Dette gjør hun ved å bruke tegning i scenografi, maleri i rom og modellmaking.

Lucía Aragón er billedkunstner med base i Oslo. Lucía arbeider med malerier, grafikk, tegning, lys og allerede eksisterende objekter. Arbeidet hennes er påvirket av hennes meksikanske arv og nåværende liv i Norge.

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer