Vilkår og betingelser

Disse bestemmelsene gjelder for deltakelse i konkurranser i sosiale medier

Instagram og Facebook

Deltakelse i konkurransen er åpen for alle innbyggere i Norge og EU 18+ Påmeldinger åpner fra 16.01.23 til 23.59 den 19.01.23. Den(e) heldige vinneren(e) blir trukket tilfeldig, annonsert og tagget på Munchmuseets Instagram-konto (munchmuseet.no) dagen etter

Vinneren(e) vil også bli kontaktet via Instagrams direktemelding. For din sjanse til å vinne følg @munchmuseet.no og følg trinnene i dette innlegget. Ved å delta i konkurransen gir du Munchmuseet tillatelse til å dele bildet ditt på sin egen Instagram-profil. Ingen kjøp nødvendig. Vinnere vil ikke være pålagt å betale for å delta i konkurransen.

Premien sendes innen to uker etter at vinneren(e) er plukket ut. Denne kampanjen er på ingen måte sponset, støttet, administrert av eller assosiert med Instagram. Premien og dens komponenter er ikke-overførbare, og ingen kontantalternativ eller annen erstatning er tilgjengelig. Ved å delta bekrefter deltakerne at de er over 18 år, frigir Instagrams ansvar og godtar Instagrams vilkår for bruk.

Instagram er ikke på noen måte tilknyttet eller involvert i konkurransen. MUNCH vil ikke holdes ansvarlig hvis den navngitte premien blir utilgjengelig eller ikke kan oppfylles. MUNCH tar intet ansvar for oppføringer som er tapt, forsinket, uleselig, ødelagt, skadet, ufullstendig eller på annen måte ugyldig.

Tiktok 

Åpent for innbyggere i Norge og utenlands 18+. Påmeldinger åpner fra 16.01.23til 23.59 den 19.01.23. Den(e) heldige vinneren(e) vil bli plukket ut tilfeldig, annonsert og tagget på Munchmuseets TikTok-konto (munchmuseet.no) dagen etter. Vinneren(e) vil også bli kontaktet via TikToks direktemelding. For din sjanse til å vinne følg @munchmuseet.no og følg trinnene i dette innlegget. Ved å delta i konkurransen gir du Munchmuseet tillatelse til å dele bildet ditt på sin egen TikTok-profil. Ingen kjøp nødvendig. Vinnere vil ikke være pålagt å betale for å delta i konkurransen.

Premien sendes innen to uker etter at vinneren(e) er plukket ut. Denne kampanjen er på ingen måte sponset, støttet, administrert av eller assosiert med Tiktok. Premien og dens komponenter er ikke-overførbare, og ingen kontantalternativ eller annen erstatning er tilgjengelig. Ved å delta bekrefter deltakerne at de er over 18 år, frigir Tiktoks ansvar og godtar Tiktoks vilkår for bruk.

TikTok er ikke på noen måte tilknyttet eller involvert i konkurransen. MUNCH vil ikke holdes ansvarlig hvis den navngitte premien blir utilgjengelig eller ikke kan oppfylles. MUNCH tar intet ansvar for oppføringer som er tapt, forsinket, uleselig, ødelagt, skadet, ufullstendig eller på annen måte ugyldig.

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer