Vilkår og betingelser

Disse bestemmelsene gjelder for deltakelse i MUNCHs julekalender.

Instagram

Deltakelse i konkurransen er åpen for alle følgere, både norske og internasjonale, over 18 år. Det er åpent for bidrag fra 01.12.22 til 23:59 den 24.12.22. Den(e) heldige vinneren(e) vil bli plukket ut tilfeldig, annonsert og tagget på Munchmuseets Instagram-konto dagen etter.

Vinneren(e) vil også bli kontaktet via direktemelding på Instagram. For å delta må du følge @munchmuseet.no og trinnene i innleggene. Ved å delta i konkurransen gir du Munchmuseet tillatelse til å dele bildet ditt på sin egen Instagram-profil. Ingen kjøp nødvendig. Vinnere vil ikke være pålagt å betale for å delta i konkurransen.

Premier sendes innen to uker etter at vinneren(e) er plukket ut. Denne kampanjen er på ingen måte sponset, støttet, administrert av eller assosiert med Instagram. Premien og dens komponenter er ikke-overførbare, og ingen kontantalternativ eller annen erstatning er tilgjengelig. Ved å delta bekrefter deltakerne at de er over 18 år, frigir Instagram for ansvar og godtar Instagrams vilkår for bruk.

Instagram er ikke på noen måte tilknyttet eller involvert i konkurransen. MUNCH vil ikke holdes ansvarlig hvis den aktuelle premien blir utilgjengelig. MUNCH tar intet ansvar for bidrag som er tapt, forsinket, uleselig, ødelagt, skadet, ufullstendig eller på annen måte ugyldig.

Tiktok 
 
Deltakelse i konkurransen er åpen for alle følgere, både norske og internasjonale, over 18 år. Det er åpent for bidrag fra 01.12.22 til 23:59 den 24.12.22. Den(e) heldige vinneren(e) vil bli plukket ut tilfeldig, annonsert og tagget på Munchmuseets TikTok-konto dagen etter.

Vinneren(e) vil også bli kontaktet via TikToks direktemelding. For din sjanse til å vinne følg @munchmuseet.no og følg trinnene i dette innlegget. Ved å delta i konkurransen gir du Munchmuseet tillatelse til å dele bildet ditt på sin egen TikTok-profil. Ingen kjøp nødvendig. Vinnere vil ikke være pålagt å betale for å delta i konkurransen. 
 
Premien sendes innen to uker etter at vinneren(e) er plukket ut. Denne kampanjen er på ingen måte sponset, støttet, administrert av eller assosiert med Tiktok. Premien og dens komponenter er ikke-overførbare, og ingen kontantalternativ eller annen erstatning er tilgjengelig. Ved å delta bekrefter deltakerne at de er over 18 år, frigir Tiktok for ansvar og godtar Tiktoks vilkår for bruk. 
 
TikTok er ikke på noen måte tilknyttet eller involvert i konkurransen. MUNCH vil ikke holdes ansvarlig hvis den aktuelle premien blir utilgjengelig. MUNCH tar intet ansvar for bidrag som er tapt, forsinket, uleselig, ødelagt, skadet, ufullstendig eller på annen måte ugyldig. 

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer