Vilkår og betingelser

Disse bestemmelsene gjelder for deltakelse i konkurranser i sosiale medier

Instagram

Deltakelse i konkurransen er åpen for alle innbyggere i Norge og EU 18+. Påmeldinger åpner fra 03.12.23 til 23.59 den 27.12.23. Den(e) heldige vinneren(e) blir trukket tilfeldig, annonsert og tagget på Munchmuseets Instagram-konto (munchmuseet.no) noen dager etter.

Vinneren(e) vil også bli kontaktet via Instagrams direktemelding. For din sjanse til å vinne følg @munchmuseet.no og følg trinnene i dette innlegget. Ved å delta i konkurransen gir du Munchmuseet tillatelse til å dele bildet ditt på sin egen Instagram-profil. Ingen kjøp nødvendig. Vinnere vil ikke være pålagt å betale for å delta i konkurransen.

Premien sendes innen to uker etter at vinneren(e) er plukket ut. Denne kampanjen er på ingen måte sponset, støttet, administrert av eller assosiert med Instagram. Premien og dens komponenter er ikke-overførbare, og ingen kontantalternativ eller annen erstatning er tilgjengelig. Ved å delta bekrefter deltakerne at de er over 18 år, frigir Instagrams ansvar og godtar Instagrams vilkår for bruk. Instagram er ikke på noen måte tilknyttet eller involvert i konkurransen. MUNCH vil ikke holdes ansvarlig hvis den navngitte premien blir utilgjengelig eller ikke kan oppfylles. MUNCH tar intet ansvar for oppføringer som er tapt, forsinket, uleselig, ødelagt, skadet, ufullstendig eller på annen måte ugyldig.