Poetisk soundtrack for ungdom

Opplev utstillingen Edvard Munch uendelig sammen med forfatter Fredrik Høyer og komponist Doglover95s poetiske soundtrack ∞ (uendelig).
For ungdomskole, VGS og studenter
Audioguide
  • Gratis klassesett som består av inntil 60 audioguider
  • Hentes og leveres tilbake i audioskranken i lobbyen
  • Brukes i 4. etg. i utstillingen Edvard Munch uendelig

Foto: Anders Martin Helle © Munchmuseet

Hva prøver kunsten å si oss, og hva kan vi si om den? Med forfatter Fredrik Høyer og komponist Doglover 95s poetiske soundtrack på øret kan du utforske Munchs kunst i utstillingen Edvard Munch uendelig. Med musikk, lyd og ord veileder Høyer deg fritt gjennom utstillingen med tanker og spørsmål omkring det å se, og det å kunne si noe om det man ser.

Soundtracket passer for ungdomstrinnet, VGS og studenter, og er utarbeidet av Fredrik Høyer og Doglover95. Det er delt i to, med en A-side og en B-side. Du kan lytte til ∞ (uendelig) på museets audioguide, ved å bestille et gratis klassesett, og du kan også høre på soundtracket med eget utstyr (se nederst på denne siden eller lytt på SoundCloud).

Fredrik Høyer er en norsk poet, forfatter og scenekunstner. Med en tverrfaglig tilnærming jobber han med lyd, drama, litteratur og kunst. Uansett hva han arbeider med er det alltid teksten og språket som utgjør kjernen i prosjektene. Tobias Wam Grønborg, bedre kjent som Doglover95, er en artist, produsent og komponist fra Drammen. Doglover95s musikk svinger mellom hiphop og såre sanger, og hans selvproduserte solodebut ble i 2019 tildelt Subjektprisen for «Årets Musikkutgivelse». 

En annerledes og engasjerende utstillingsopplevelse

Audioguide
Audioguide
Audioguide
Audioguide

∞ (uendelig) side A
∞ (uendelig) side B