Late Night på MUNCH Åpning & høstfest

Opplev to fantastiske nye utstillinger i høstens Late Night på MUNCH, med DJ, bar og alle utstillinger åpne.
Late Night på MUNCH - SOMMERFEST 2023. Foto: William Fabian Stang © Munchmuseet

Arrangement

MUNCH // 29.09.23

Foto fra forrige Late Night: William Fabian Stang © Munchmuseet

Dørene åpner 20:00  // stenger 23:30  
Aldersgrense: 18 år på MUNCH // 21 år på Jaeger  

Velkommen til nok en Late Night på MUNCH – gratisfest med DJs Tony Humphries og Nefertiti, bar og alle utstillinger åpne frem til 22:30. Festen holdes gående til 23:30 på MUNCH før den fortsetter på klubben Jaeger resten av natten, hvor DJs g-HA & Olanskii blir med på festen. 100 NOK inngang ved fremvisning av denne billetten.

I denne utgaven av Late Night feirer vi åpningen av to fantastiske nye utstillinger, med den radikale amerikanske kunstneren kjent for sine ekstraordinære portretter i Alice Neel: Hver person er et nytt univers og SOLO OSLO: Admir Batlak, hvor du kan bli kjent med en spennende ny kunstner som arbeider i skjæringsfeltet mellom mote, skulptur og installasjon, i tredje utgave av SOLO OSLO-serien. I tillegg kan du oppleve bredden av Edvard Munchs kunstnerskap i våre pågående samlingsutstillinger. 

Ikke gå glipp av Niilas-konserten i Festsalen som foregår samme kveld, billetter til konserten finner du her.  

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å videreselge gratisbilletter. 

Samme kveld kl. 18-21 er det Art Night i Bjørvika/Oslobukta, så benytt anledningen til å besøke visningsstedene før festen på MUNCH.

Kunsthall Oslo: utstilling med Marie Cole
Queen Sonja Print Award: åpning av soloutstilling med den kanadisk-irske kunstneren Ciara Phillips, vinneren av Queen Sonja Print Award 2020 
KÖSK: utstilling av Mikael Øye Hegnar og Mariia Drachuk
VI, VII: Separatutstillingen «disorientations» med amerikanske Doris Guo.
Deichman Bjørvika: utstillingen De fleksible av Gunvor Nervold Antonsen, hvor monumentale menneskefigurer røft skåret ut med motorsag av hele trestammer møter bibliotekets stramme arkitektur