UNG Changemakers

I denne samtaleserien fokuserer vi på unge mennesker som gjør en forskjell. Gjennom programmet UNG CHANGEMAKERS inviterer vi ulike stemmer til å snakke om hva som skal til for å skape endringer i samfunnet.
Fra åpningen av UNG-programmet, februar 2022.

Bilde: Fra åpningen av UNG-programmet i februar 2022. Foto: Michael Vera Cruz Angeles © Munchmuseet

Oppmøte 16:30
Varighet ca 2 timer
Alder: 14-19 år

UNG CHANGEMAKERS, første del: Vi inviterer til en samtale med unge mennesker som lager leven i underholdningsindustrien, og endrer spillereglene innenfor bransjen. Utøvere fra feltet møtes til panelsamtale for å diskutere hvordan unge mennesker kan endre gamle mønstre innenfor musikkscenen. 

I denne samtalen møter du HILLARI, en 18 år gammel multi-instrumentalist og vokalist som kommer fra Filippinene, men bor nå i Oslo. Turab Awan, en 24 år gammel artist, låtskriver og produsent fra Manglerud i Oslo. Allerede som 9 åring debuterte han som artist gjennom ungdomsprosjektet Gatekunst! Safario, unge multitalentet har på veldig kort bemerket seg som en av Norges heteste hiphop-talenter, som har ført til at han ble nevnt av det anerkjente magasinet NME som en av 100 artister å se opp for i 2020. Han debuterte som rapper i 2017 med singelen “Feeling Good”, som gikk helt opp til 4. plass over de mest virale låtene i Norge og fikk mye radiospilling.