MUNCH UNG: Åpningsfest

Bli med på slippfest for MUNCH UNG programmet! Få med deg en inspirerende samtale mellom Amanda Delara og Iman Meskini, med god mat og bra musikk.

Arrangement

Oppmøte i lobby
Gratis

Foto: Shawn Arvind og Kristoffer Myhre

I anledning åpningen av MUNCH UNG kommer Amanda Delara og Iman Meskini  til museet for å diskutere tekst, inspirasjon og  kreative prosesser. Hvordan er det er å arbeide i den kreative bransjen – og samtidig ha sterke meninger? Gå heller ikke glipp av premieren på den nye MUNCH-serien, MUNCH INSPIRERT, en film hvor Delara fremfører en helt ny sang, som er inspirert av Edvard Munchs kunst. 

I tillegg kommer det jobbmuligheter for deg mellom 15 og 18 år. Bli med i et spennende samarbeid mellom MUNCH og deg, hvor dine drømmer, ideer og interesser blir hørt. Følg MUNCH UNG på Instagram for mer informasjon!

Gratis og åpnet for alle, førstemann til mølla! 

Den norske pop- og R&B artisten Amanda Delara har i en alder av bare 24 år rukket å gi ut tre album og bli nominert til Spellemansprisen. Iman Meskini er en av de mest fremtredende unge muslimske stemmene i Norge. Hun er kjent for sin rolle som Sana i tv-serien SKAM, og har gitt ut boken #minhistorieminmening - 313 stemmer om hijab.