MUNCH UNG

MUNCH UNG er et gratis kunst- og kulturtilbud for ungdommer mellom 14 – 19 år.

Vil du lage et Munch-inspirert kunstverk? Eller kanskje du er mer interessert i å skrive en bok eller en rap-låt? Eller vil du heller drive med grafisk design og filmproduksjon? Er kanskje ingen av disse tingene noe for deg, men du ønsker deg et kreativt rom hvor du og vennene dine kan samles og henge? Da er MUNCH UNG nettopp stedet for deg. Du får tilgang til maleutstyr, kameraer, programvare for redigering av foto, film og grafikk og mer – verktøy som muliggjør kreativitet og kunstnerskap hos alle, uavhengig av din kompetanse. Det blir samtaler med unge kulturpersonligheter og ferieworkshops, feiring og musikk.

Sjekk kalenderen for å se hva som skjer

Gjennom MUNCH UNG får du tilgang til:

MUNCH UNG: SAMTALE

Har du drømt om å bli en filmstjerne, få en platekontrakt eller rett og slett lande en jobb innenfor et kreativt yrke, men er usikker på hvordan du skal komme deg dit? Kanskje kan disse samtalene gjøre deg inspirert til å gå i noens fotspor, eller enda bedre: finne dine helt egne veier?  MUNCH UNG: Samtale er en serie der unge etablerte kunstnere forteller om egen praksis. I tillegg vil du kunne spørre om råd og tips og komme i kontakt med andre som har de samme interessene som deg. 

MUNCH UNG: WORKSHOPS 

Har du lyst til å lære noe nytt, eller å lære mer om noe du allerede er skikkelig god på?  I denne workshopserien møter du profesjonelle kunstnere.  Vi låner ut verktøy som gir deg muligheten til å ta kreativiteten din til et nytt nivå, enten du vil skape bedre innhold til TikTok’en din eller lage en proff portefølje. Hos MUNCH UNG: Workshops kan du melde deg på ulike verksteder for å få profesjonelle råd – enten det gjelder kostymedesign, foto eller kreativ skriving.  

MUNCH UNG: FEIRING 

Lyst til å spise, høre musikk, danse – og delta på aktiviteter på museet? Det kan du gjøre hos MUNCH i både juleferien og sommerferien. Og for en gangs skyld er det ikke folka på museet som har bestemt hvordan programmet skal se ut. Dagen er laget av ungdommer, for ungdommer. Kom innom for å feire at det er ferie!

TAKEOVER: MUNCH UNG

En hel måned hvor utøvere fra ulike kreative yrker programmerer ungdomsprogrammet på museet.