MINIMUNCH: Ekely spesial

Ta med familien på en inspirerende dag i Edvard Munchs hage og atelier på Ekely i Oslo.
MINIMUNCH på Ekely

MINIMUNCH: Ekely spesial kan barna, ifølge med voksne, være med på en rekke spennende og morsomme aktiviteter i Edvard Munchs hage på Ekely.

Billetter finner du her

Pris: 50,– pr. pers
Alder: passer best for barn fra 3 - 12 år.
Verkstedene passer best fra 4 - 12 år. 
Sted: Ekely, Jarlsborgveien 14

PROGRAM

Programmet starter med en familieomvisning ledet av en improvisasjons-skuespiller, der publikums innspill er med på å forme det som skjer. Omvisningen tar oss med rundt i hagen på Ekely, i Munchs mystiske og lekende ånd. Akkurat hvordan fortellingen utvikler seg, er det ingen som vet på forhånd. Impro-omvisningen er utviklet i samarbeid med Det Andre Teatret. Etter omvisningen får barn og voksne delta på et spennende verksted ledet av en kunstner. Se mer informasjon om program for hver enkelt dato nedenfor.

I hagen på Ekely kan barn og voksne i tillegg få oppleve og være med å lage monstre. Kostymedesigner Fredrik Floen vil bruke trærne som kropper, og publikum inviteres til å være med å skape kostymene ved hjelp av nål, tråd, stoff og maling. Prosjektet vil med publikums hjelp utvikle seg fra dag til dag. Monstrene vil tilslutt flyttes inn i formidlingslokalene i det nye museet i Bjørvika.

5. september blir det et verksted med designer og kunstner Sigve Knutson, inspirert av de gamle, krokete trærne i Munchs hage og skogen nedenfor, som Munch elsket å male igjen og igjen. Sigve er også inspirert av hvordan Munch eksperimenterte med å lage skulpturer i hagen og i uteatelieret sitt. Vi jobber med grener og røtter med overraskende og spennende former. Hvilke fantasivesener kan vi forvandle dem til? Verkstedet passer best for barn i alderen 4-12 år.

Vi oppfordrer våre besøkende til å gå eller sykle, da det er begrenset med muligheter for parkering. Ved ankomst med bil anbefales å parkere langs Gråbrødreveien nedenfor atelieret.

Arrangementet vil primært foregå utendørs. Ved regnvær vil tilbudet være redusert og for det meste foregå innendørs.

Smittevern: 

  • Vi oppfordrer våre besøkende til å følge generelle smittevernråd, hold én meters avstand og sørg for god håndhygiene. Desinfeksjonsmidler vil være lett tilgjengelig.
  • Alle besøkende må kjøpe billett på forhånd. Arrangementet har begrenset med plasser og deles inn i ulike tidsintervaller, for å sikre spredning av besøkende og god flyt. 
  • Deltakerne vil bli tildelt egen plass og få sin egen utstyrspakke. Utstyr vaskes mellom hvert bruk og aktivitetsområder rengjøres mellom hver seanse. Deltakerne oppfordrestil å begrense berøring av flater som ikke kan rengjøres, som trær og utebenker.
  • Det vil bli satt ut antibac til de besøkendes benyttelse. Det vil også bli gjort ekstra renhold der vi ser at det er behov.
  • Vi minner om at syke personer skal holde seg hjemme. Hvis du opplever symptomer under besøket ditt hos oss, skal du forlate arrangementet umiddelbart.