BENDIK GISKE & CONSTANCE TENVIK Kunstnersamtale

Kunstnersamtale i forkant av Not Yet, en performance av Bendik Giske som utforsker forestillinger om skeivhet, laget spesielt til MUNCH.

Arrangement

Amfi
Fri inngang

 Not Yet er inspirert av klubbkultur, og nærmer seg henførelsen og intensiteten som kan oppstå på et dansegulv. MUNCHs festsal blir omformet til et rom der lys og lyd reflekteres. Giske bruker saksofonen, stemmen og pusten for å skape et verk som undersøker måter å tilnærme seg fremtiden på. Kan fortid, fremtid og nåtid forenes i ekstasen? Klarer vi å forestille oss en skeivhet som finnes overalt? 

 Samtalen gjennomføres på norsk.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Førstemann til mølla!

Bendik Giske er en artist og saksofonist som utforsker instrumentets og kroppens yttergrenser.  Han visker ut grensene mellom performance, installasjon og musikk. Med utstrakt bruk av sirkelpust er fremføringene hans en kroppslig opplevelse for publikum, der utholdenhet og menneskelig sårbarhet utforskes.

 Constance Tenvik er en kunstner med en tverrfaglig og oppslukende tilnærming som inkluderer skulptur, performance, tekstilarbeid, kostyme, maleri, tegning og videoarbeid med en sprudlende estetikk.