All Ears festival Søndag

Improvisasjonsfest med banebrytende avantgardemusikk, fra inn- og utland.

Foto: Janne Amalie Svit

Dørene åpner 13:00
Arrangementsstart 14:00

I løpet av tre januardager flytter All Ears-festivalen inn på MUNCH. Denne søndagen kan publikum oppleve:

Stine Stjern & Elina Waage Mikalsen 
Fredrik Rasten 

Denne dagen er det mulig å ta med hele familien til museet som en del av MINIMUNCH: Barnas kunstdag. Under konsertene er Amfi i lobby tilgjengelig som et pauserom for familier. Konsertbillett inkluderer inngang til museets utstillinger. 

Stina Stjern & Elina Waage Mikalsen lager et sjeldent samarbeid som blander analog og digital teknologi, improvisert musikk og minner. Stina Stjern (aka Stina Moltu) beveger seg mellom sjangrene jazz, art-pop og fri improvisert eksperimentell musikk. Stina utrykker selv at hun gjennom musikken utforsker selve menneskeheten. Publikum kommer også til å oppleve at Stina Stjerns kjærlighet til kassettbåndet preger musikken hun lager. Hennes siste utgivelse, The Devil EP (2020), er en personlig tolkning av tarotkortet med samme navn. 
 
Stina, tidligere medlem av Supervixen, spiller gitar og kassetter i prosjektet til den norske artisten Susannas - Brotherhood of Our Lady. Stina er også en del av Oslos kuleste impro-kollektiv, DNA?AND?.

Samisk-norske Elina Waage Mikalsen er en interdisiplinær kunstner som arbeider med tekst, tekstil, performance og installasjon, og nesten alltid med utgangspunkt i lyd. Huyn blander sammen feltopptak, stemmen sin, elektronikk og egenbydge instrumenter.  
 
Fredrik Rasten er gitarist og komponist, med base i Oslo og Berlin. Ved hjelp av uvanlige stemmesystemer utforsker han nye toner og harmonier i musikken sin. Ofte stemmer han instrumentet i løpet av konserten, for å skape varme og fluktuerende resonanser. Han er for tiden aktiv i det Berlin-baserte kollektivet Harmonic Space Orchestra, i duoen Pip sammen med Torstein Lavik Larsen, og som soloartist. Rastens innspillinger er publisert på plateselskaper som SOFA, Edition Wandelweiser, Ftarri, Shhpuma og INSUB. 
All Ears har i de siste 20 årene presentert den mest banebrytende avantgardemusikken fra den internasjonale improscenen. Improvisert musikk handler om å være til stede i øyeblikket – både for utøverne og for publikum.  

Festivalen All Ears går av stabelen på MUNCH 13. - 15. januar 2023.  All Ears har i de siste 20 årene presentert den mest banebrytende avantgardemusikken fra den internasjonale improscenen. Improvisert musikk handler om å være tilstede i øyeblikket - både for utøverne og for publikum.