SOLO OSLO: Apichaya Wanthiang Samtale

I den andre utgaven av SOLO OSLO inviterer kunstner Apichaya (Piya) Wanthiang besøkende til å bevege seg gjennom en pulserende lyd- og lysinstallasjon. I denne samtalen med kurator Tominga O’Donnell diskuterer kunstneren utviklingen av prosjektet og hvordan det relaterer seg til hennes bredere praksis.

Foto: Markus Moestue

Dørene åpner 13:30 
Arrangementsstart 14:00  
Sitteplasser

Med fokus på kroppen som en måte å regulere følelser på, skaper Piya Wanthiang en sanselig opplevelse i det særegne gallerirommet i 10. etasje på MUNCH. Lys, skygger og lyd er bestanddeler i et verk som henvender seg til hele kroppen. Dette gjør at utstillingen til Wanthiang resonnerer spesielt godt med de blinde og svaksynte unge voksne som Frida Rusnak har valgt til sitt formidlingsprosjekt. 

Gjennom en rekke ulike medier og tilnærminger skaper Apichaya (Piya) Wanthiang (f. 1987, Bangkok, Thailand) installasjoner for å se på hvordan disse påvirker vår oppfatning, oppførsel og interaksjon med hverandre og omgivelsene. Wanthiang har undervist deltid ved Kunstakademiet i Trondheim og ved Fakultetet for kunst, musikk og design (KMD) ved Universitetet i Bergen.  

Billetten til denne samtalen gir deg også inngang til alle utstillingene på MUNCH.

Dette er andre utgave av SOLO OSLO, en serie soloutstillinger presentert i samarbeid med Talent Norge og Canica.