MINIMUNCH Barnas kunstdag

En søndag i måneden er MUNCH dedikert til barna. Vi inviterer til kunstaktiviteter, og lekne omvisninger.

Vi ønsker å sette barnas kunstopplevelse i sentrum, og la dem møte kunsten på deres egne premisser. 

Passer for: barn fra 2-10 år, i følge med voksne
Pris: 50 kr pr barn, inkludert inngang til museet. Voksne kjøper ordinær inngangsbillett

Program søndag 8. mai

Denne søndagen kan du la deg inspirere av alle slags Munch-suvenirer når barna får lage sin egen snodige skulptur sammen med billedkunstner Anna Daniell. Du kan også være med på impro-omvisning med Det andre teatret.  

Vil du skape noe selv? Bli med og lage snodige skultpturer med kunstner Anna Daniell.  Anna Daniell (f. 1978) er en kunstner bosatt i Oslo som arbeider med skulptur, film, performance og tekst. Gjennom menneskets historie har skulpturer og gjenstander blitt ladet med overnaturlige krefter og vært grunnleggende for fellesskapsfølelse og identitet. Daniell undersøker hvilken betydning kunst og gjenstander kan ha for oss i samtiden ved å skape situasjoner der publikum får møte kunsten på nye måter.   

Vil du være med på impro-omvisning i utstillingene? Det andre teatret er Norges første og eneste teater med fokus på improvisasjon. I museet inviterer skuespillerne barn og voksne til en utradisjonell og improvisert omvisning: «Du skal ikke tro på alt du hører, men det kan jo hende det er sant, at Munch hadde superkrefter og jobbet om natten»