Lansering av fanzine + mini-fanzine verksted

Kom i tide for å fordype deg i en kveld fylt med inspirasjon, samhold og personlig tilnærming til kunst!

Arrangement

Lobby
Drop-in

Passer for målgruppe 16-20 år
Drop-in verksted

Hva betyr kunst for deg og ditt liv? Og er kunst bare malerier på et museum, eller kan det også være et lite hefte med store og små tanker, illustrasjoner og skriblerier? Vi inviterer deg til lansering av en helt ny fanzine*, utviklet av de seks Designaktivistene Adam, Anujan, Dilara, Elsa, Nora og Sarah. Under lanseringen holdes en liten fanzine-workshop slik at vi sammen kan oppdage flere sider ved hva kunst kan bety for unge mennesker!  
 
Designeaktivistene er en gruppe på seks ungdommer fra bydel gamle Oslo, som siden november 2023 har jobbet på MUNCH. I løpet av ukentlige møter fordelt over fem måneder, har de utforsket hva kunst betyr for dem selv, samfunnet de tar del i og tiden vi lever i. De har eksperimentert med ulike måter å skrive tekst og skape visuelle uttrykk, samt alternative måter man kan oppleve en utstilling på. Hele denne prosessen har blitt bearbeidet til innholdet i fanzinen. Arbeidet er bygget på verdier om samhold, fellesskap og tilhørighet, samtidig som den fremmer idéen om at alle har en egen plass i kunsten.  
 
Med dette håper de å oppnå et sluttresultat som inspirerer unge, voksne og alle midt imellom, til å fordype seg i kunsten – hva nå enn det betyr! 

Foto: Michael Ray Vera Cruz Angeles c) Munchmuseet