Veslemøy Narvesen Jazz på MUNCH

Velkommen til konsert med en av de mest aktive, unge stemmene på den norske jazzscenen i dag

Dørene åpner: 19:00
Start: 20:00

Med utgangspunkt i et bredt sjanger-uttrykk skaper Veslemøy Narvesen musikk som utfordrer og beveger med fryktløshet. Hennes inspirasjon er hentet fra ulike musikalske ytterpunkter, fra nordisk avantgarde til singer/songwriter på dialekt. Musikken utfolder seg som et unikt og mangfoldig tilskudd til den norske jazzscenen, med sin sofistikerte miks av pop og jazz. Det hele bindes sammen av den syngende trommeslager Veslemøy Narvesen, som sammen med sine medvirkende musikere skaper et sjanger- og tidløst uttrykk.

Veslemøy Narvesen (trommer/vokal) 
Nicolas Leirtrø (kontrabass) 
Håvard Aufles (tangenter) 
Oliver Skoe-Due (piano/vokal) 
Zakarias Meyer Øverli (sax) 
Selma French (fiolin/vokal) 

I 2020 ble Narvesen tildelt Oslo Jazzfestival sin USBL-talentpris og debuterte med sitt første prosjekt i eget navn på festivalen året etter. Etter å ha fungert som et band med ulik besetning, har Veslemøy samlet trådene ved å ta prosjektet videre under eget navn, med varierende besetning.

Høsten 2023 kom hennes debut-fullengder “We Don’t Imagine Anymore” på Jazzland Recordings, bestående av 10 spor som på hver sin måte reflekterer hennes musikalske personlighet, til strålende kritikker.

Konserten er en del av serien Jazz på MUNCH, presentert i samarbeid med Oslo Jazzfestival.   

Bilde: Sigrid Erdal