Høstferieverksted 2022

Bli med på en tegneopplevelse helt utenom det vanlige når vi lager en skog full av levende tegninger på MUNCH!

Arrangement

Verksted

I verkstedet får barna utforske sin egen strek med ulike tegneredskap, og deretter klippe og lime collager. Gjennom vår magiske animasjonsmaskin blir tegningene umiddelbart levende, og begynner å bevege seg inn i en digital verden på storskjerm. Sammen lager vi en tegneskog inspirert av Edvard Munchs skogbilder og tegninger av fantasifulle vesener.

Levende Tegninger gir en unik tegneopplevelse som kombinerer det teknologiske med analoge tegninger. Thor Merlin Lervik og Katarina Caspersen har sammen utviklet dette unike verkstedet, som har vært gjennomført med stor suksess ved tidligere anledninger. Skogslandskapene som lages på MUNCHs høstferieverksted vil senere lastes opp på vår hjemmeside: levendetegninger.no.

Katarina Caspersen (1992) jobber som scenograf, tegner og formidler. Hun er bosatt i Oslo. Katarina jobber med romlig design for blant annet utstillinger, teater og dans. Hun er spesielt opptatt av å fortelle historier gjennom rom, og hun kombinerer ofte tegning og maleri med rom. Katarina er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo, med en master i illustrasjon og scenografi. 

Thor Merlin Lervik (1992) er utdannet innen illustrasjon ved Kunsthøgskolen i Oslo og programmering ved Universitetet i Oslo. Han jobber i skjæringspunktet mellom teknologi og visuell kunst med blant annet spilldesign, livecoding av visuelle elementer til konserter og interaktive opplevelser.