André Bratten & Birk Nygaard – Picture Music Konsert

Fortap deg i denne audio-visuelle opplevelsen .

Bilde: Birk Nygaard 

Dørene åpner 20:00 
Arrangementsstart 21:00
Ståplasser

DJ André Bratten er en av de ledende figurene innenfor Norges ‘kosmiske disco’-sjanger.  Musikken hans, som er fylt av både dybde og varme,  har fått liv i mange dansegulv siden oppstarten i 2013. Bratten sitt femte album, Picture Music, kan kalles for ren musikalsk eskapisme. Sparsomme strykere, meditative synther, dvelende pianoakkorder og feltopptak smelter sammen og gjør musikken hans til en unik opplevelse.  
 
I denne konserten vil Bratten spille musikk fra Picture Music, samt helt nytt materiale. Publikum får i tillegg oppleve hvordan imponerende grafikk av video-/laserartisten Birk Nygaard danner et bakteppe for musikken. Nygaard bruker AI-genererte bilder for å lage en fantasiaktig tur gjennom et landskap som hele tiden er i forandring. Han skaper en visuell reise gjennom et fargerikt miljø av organiske former, himmel, fantasibygg og fjell. En tur som passer perfekt til de rike, lyse teksturene til André Brattens elektronikamusikk.  

For å skaffe oss innsikt slik at vi kan skape en best mulig brukeropplevelse, samler vi data om hvordan dere bruker siden vår. Les mer