Tilgjengelighet i SOLO OSLO – Apichaya Wanthiang

UTSTILLING
10. etasje
01.10.–31.12.2022

På denne siden finner du informasjon om utstillingen SOLO OSLO – Apichaya Wanthiang på MUNCH. Informasjonen er særlig relevant for blinde, svaksynte og andre besøkende med ulike tilretteleggingsbehov.

Utenfor inngangen til utstillingssalen finner du en taktil 3D-modell av utstillingen, som kan gjøre det lettere å få oversikt over elementene i rommet, samt hvordan å navigere mellom dem. I tillegg er denne siden utviklet for å gjøre det lettere for blinde og svaksynte å besøke utstillingen.

Les mer om SOLO OSLO – Apichaya Wanthiang

Klikk på punktene under for mer info

SOLO OSLO er en serie samtidskunstutstillinger på MUNCH. I forbindelse med utstillingen av kunstneren Apichaya Wanthiang har formidler Frida Rusnak undersøkt hvordan kunst kan bli mer tilgjengelig for blinde og svaksynte. 
 

Rusnak har utviklet tiltakene sammen med Nora Sulejmani, Trond-Martin Hauge, Vegard Ramstad Johannessen, Gina Skarpnord og Harald Hardkår Vøyle, som alle er medlemmer av Norges Blindeforbunds Ungdom. De har jobbet med å identifisere utfordringer og finne løsninger for å gjøre utstillingen mer tilgjengelig for denne gruppa. Formidlingsprosjektet er gjennomført i samarbeid med Norges Blindeforbunds Ungdom.