Late Night på MUNCH Åpning & høstfest

Vi sparker i gang høstens fantastiske program for samtidskunst med en skikkelig fest!

Arrangement

MUNCH

Kom og opplev åpningen av MUNCH Triennale Maskinen er oss og SOLO OSLO – Apichaya Wanthiang og få med deg Camille Henrot –  Munn til munn

Vi byr på live opptredener, DJ og bar, og muligheten til å se tre nye utstillinger på én og samme kveld.

Dørene åpner 20:30
18 års aldersgrense

Arrangementet er gratis, men billetter må hentes ut på forhånd.

Mer om utstillingene

MUNCH Triennale er en ambisiøs gruppeutstilling for samtidskunst, som skal lanseres med et nytt samfunnsaktuelt tema hvert tredje år. I denne aller første utgaven MUNCH Triennale med tittelen Maskinen er oss, reflekterer 26 dagsaktuelle kunstnere på ulikt vis over hvordan ny teknologi påvirker oss, både som enkeltmennesker og felleskap.

Camille Henrot (f. 1978) var den første kunstneren som mottok Edvard Munch Art Award – og utstillingen Munn til munn på MUNCH er et resultat av denne utmerkelsen. Henrot utforsker hvordan mennesker relaterer til hverandre, og til omgivelsene sine.

Etter storsuksessen med første utgave av vår utstillingsserie som vil løfte fram nyetablerte og lokaler kunstnere og formidlere, har vi nå gleden av å presentere andre utgave av SOLO OSLO med kunstneren Apichaya (Piya) Wanthiang. I denne utstillingen kan publikum bevege seg gjennom en pulserende installasjon med lyd og lys. I det tilhørende formidlingsprosjektet har Frida Rusnak valgt å jobbe med blinde og svaksynte unge voksne.